Kanye West joutui keskelle väkivaltaista selkkausta – epäillään käyneen faninsa kimppuun - Viihde - Ilta-Sanomat

Kanye West joutui keskelle väkivaltaista selkkausta – epäillään käyneen faninsa kimppuun

Kanye West on jo aiemmin passitettu pahoinpitelytuomionsa yhteydessä vihanhallintakurssille.

Kanye West kuvattuna 10. tammikuuta.

14.1. 20:37

Räppäri Kanye Westin, 44, epäillään ajautuneen fyysiseksi kärjistyneeseen riitaan faninsa kanssa torstaina Los Angelesissa, muun muassa People ja Rolling Stones uutisoivat. Räppäri väitetysti astui ulos autostaan ja löi faniaan niin, että tämä kaatui maahan.

Lehtitietojen mukaan ketään ei pidätetty, mutta poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä. Tilanne tapahtui poliisin mukaan noin kolmelta aamuyöllä.

Peoplen haastatteleman lähteen mukaan tapaus sattui Los Angelesin keskustassa, kun West oli tekemässä lähtöä ja fani käveli hänen autonsa luokse pyytämään nimikirjoitusta. Sanaharkan jälkeen räppäri nousi autostaan ja väitetysti kaatoi faninsa maahan lyömällä. Kertoman mukaan West poistui tilanteen jälkeen paikalta.

People ei ole tavoittanut Kanye Westiä tai tämän edustajaa kommentoimaan tapausta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun räppäri ajautuu kahakkaan. Vuonna 2014 West tuomittiin paparazzin pahoinpitelystä. Valokuvaaja Daniel Ramos kertoi Kanyen hyökänneen hänen kimppuunsa Los Angelesissa lentokentällä. Samassa yhteydessä hänen kameransa vaurioitui.

Westille langetettiin kahden vuoden ehdollinen tuomio ja 250 tuntia yhdyskuntapalvelua. Lisäksi hänet passitettiin vihanhallintakurssille.

Räppäri jakamassa nimikirjoituksia vuonna 2020.

West on ollut hiljattain otsikoissa myös suhdespekulaatioiden takia. Räppärin on huhuttu tapailevan näyttelijä Julia Foxia, 31.

Hieman ennen epäiltyä pahoinpitelyä, kello yhdeltä yöllä, näyttelijä Evan Ross oli julkaissut videon, jossa West kiehnää Foxin vieressä. People-lehdelle raportoidaan, että kaksikko hengaili porukassa, joka oli illallistamassa yhdessä. Illanviettoon osallistui muun muassa Madonna.

– Kanye ja Julia olivat kokoajan lähekkäin, lähde kuvailee.

Vielä viime vuoden lopulla Westin uutisoitiin pitävän yhtä 22-vuotiaan Vinetria-nimisen mallin kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?