Gordon Ramsay tylyttää kovin sanoin vävykokelastaan – keskeytti rakastavaisten illallisen häijyllä tavalla

Gordon Ramsay ei säästele sanojaan puhuessaan vävykokelaastaan.

Gordon Ramsay ei arkaile laukoa mielipiteitään.

Televisiosta tuttu huippukokki Gordon Ramsay, 55, tylyttää tyttärensä Meganin, 23, poikaystävää Kelly Clarksonin keskusteluohjelmassa The Kelly Clarkson Show’ssa.

Ramsay kertoo, että Megan oli vast’ikään palannut yhteen ex-poikaystävänsä Byronin kanssa, eikä Ramsay sulattanut asiaa. Hän myöntää suhtautuvansa lapsiinsa hyvin huolehtivaisesti.

– Haluan, että tyttäreni seurustelee miehen kanssa. Hän (Byron) on vähän säälittävä, Ramsay sanoo ja saa sekä Clarksonin että yleisön ulvomaan naurusta.

– Byron pissaa tällä hetkellä housuihinsa, Clarkson saa sanotuksi naurunsa keskeltä.

Ramsay paljastaa, että vaati nuorinta tytärtään Tillyä, 20, antamaan hänelle Byronin numeron. Sitten hän odotti, että Megan ja Byron ovat yhdessä illallisella, ja soitti vävyehdokkaalleen videopuhelun kesken kaiken.

– Sanoin: ’Byron, minä tässä! Sinun tuleva ei-appiukkosi, senkin pikku paskiainen’, Ramsay kertoo.

– Voi luoja! Eikö tyttäresi tappanut sinua? Clarkson huudahtaa pöyristyneenä.

Ramsay kertoo Meganin napanneen puhelimen itselleen ja lyöneen isälleen luurin korvaan.

– Se oli töykeää. Minulla oli juttu kesken, Ramsay toteaa.

Ramsaylla on vaimonsa Tanan kanssa yhteensä viisi lasta, Meganin ja Tillyn lisäksi 22-vuotiaat kaksoset Holly ja Jack sekä vuonna 2019 syntynyt Oscar. Ramsay on aiemmin kertonut pitävänsä lapsilleen hyvin tiukkaa kuria ja vaativansa kumppaniehdokkaita ”hyväksytettäviksi”.

Lue lisää: Tällaista elämää viettävät ökyrikkaan Gordon Ramsayn lapset: Isä pitää tiukkaa kuria – jopa poikaystävät pitää hyväksyttää

Ramsayn perheen tiedetään olevan hyvin läheinen David ja Victoria Beckhamin perheen kanssa. He ovat muun muassa viettäneet joulua yhdessä ja Beckhamien Cruz-poika on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia Tilly Ramsayn kanssa.

Ramsay on varoittanut tyttäriään olemasta liian läheisiä Beckhamien kanssa. Hän ei hyväksyisi näiden seurustelua.

– Kolme poikaa ja tyttö – kolme tyttöä ja poika. Meillä on hyvä synergia, mutta jos Holly kertoisi hänen ja Brooklynin tapailevan, vastaus olisi ehdoton ei, Ramsay on kertonut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?