Nämä olivat näyttelijälegenda Betty Whiten viimeiset sanat

Pitkäaikainen ystävä kertoi Betty Whiten elämän viime hetkistä.

Betty White olisi täyttänyt tammikuun puolivälissä 100 vuotta.

5.1. 20:52

Yhdysvaltalainen näyttelijälegenda Betty White menehtyi uudenvuodenaattona 99-vuotiaana. Hiljattain julkaistussa Hollywood Reporterin haastattelussa näyttelijän pitkäaikainen ystävä Vicki Lawrence, 72, kertoo tähden elämän viime hetkistä.

Brittilehti Metro tietää kertoa, että White ja Lawrence ystävystyivät jo 1970-luvun puolivälissä, jolloin he tähdittivät yhdessä The Carol Burnett Show -nimistä komediasarjaa.

Vicki Lawrence oli Betty Whiten pitkäaikainen ystävä. Kuva on vuodelta 2018.

Naisten ystävyys kesti vuosikymmenestä toiseen, vaikkakaan Lawrence ei onnistunut tavoittamaan Whitea enää viime kuukausien aikana.

– En saanut häntä kiinni viime aikoina. Kirjoitin hänellä jokin aika sitten kirjeen, johon hän ei vastannut, mikä ei ollut lainkaan hänen tapaistaan. Tiesin, ettei hän voinut hyvin ja tämä (kuolema) oli odotettavissa, mutta oli silti surullista, etten saanut yhteyttä häneen, Lawrence kertoo Hollywood Reporterille.

Betty White ja Allen Ludden olivat naimisissa 18 vuoden ajan.

Whiten kuoleman jälkeen Lawrence otti yhteyttä kaksikon yhteiseen ystävään Carol Burnettiin. Tämä tiesi kertoa, että White oli juuri ennen kuolemaansa lausunut edesmenneen aviomiehensä Allen Luddenin nimen.

– Puhuin eilen Carolille ja olimme samaa mieltä siitä, että on äärimmäisen vaikeaa nähdä rakkaiden ihmisten katoavan hiljalleen pois. Hän kertoi puhuneensa Bettyn avustajalle, joka oli läsnä tämän kuollessa. Hän (avustaja) kertoi, että Bettyn viimeinen sana oli Allen.

– Se on valtavan suloista. Toivottavasti se pitää paikkaansa.

Televisiopersoonana ja näyttelijänä uraa luonut Allen Ludden oli Whiten elämän viimeinen rakkaus. Pariskunta ehti olla naimisissa 18 vuotta, kunnes Ludden menehtyi vatsasyöpään vuonna 1981.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?