Karita Mattila jakoi kuvan pelkästä avoimesta kaula-aukostaan – mukana syvällinen teksti suutelemisesta

Karita Mattila herättää huomiota persoonallisilla Twitter-julkaisuillaan.

Karita Mattila puhuu suutelemisen merkityksestä Twitterissä.

31.12.2021 20:54

Oopperalaulaja Karita Mattila, 61, tunnetaan ahkerana Twitterin käyttäjänä ja vuoden viimeisten päivien kunniaksi hän päätti ilahduttaa seuraajiaan syvällisellä pohdinnalla.

Mattila julkaisi kuvan omasta dekolteestaan, ja sen kylkeen hän kirjoitti syvällisen tekstin suutelemisesta. Tekstillään hän haluaa kuvastaa ajatuksiaan kuluneesta vuodesta ja pandemian ajalta.

– Suuteleminen on yhtä lailla etsimistä kuin löytämistä. Se on antamista ja ottamista. Minä suutelen sinua, koska haluan, ja sinä vastaat siihen niin kuin sinä haluat, Mattila kirjoittaa.

Mietelauseen yhteydessä Mattila toivottaa muille Twitter-käyttäjille parempaa uutta vuotta suukkohymiön kera.

Oopperalaulajan rohkea puheenvuoro sai aikaan syvällisen keskustelun.

– Nyt ollaan asian ytimessä. Suuteleminen on portti moneen muuhun, ja paljon syvällisempään. Siinä mielessä se voi olla myös vaarallinen tapahtuma, ellei ole valmis seuraamuksiin, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.

– Asiaa. Elämä on täynnä riskejä. Katumus on ajan hukkaa. Rohkeasti eteenpäin. Kukapa ei haluaisi olla se rokan syöjä, vastaa Karita Mattila.

Karita Mattila tunnetaan Twitter-käyttäjien keskuudessa aktiivisena keskustelijana, joka ottaa rohkeasti kantaa aiheeseen kuin aiheeseen. Jokainen Mattilan Twitter-tiliä seurannut tietää, että hän postaa mielellään selfieitä, milloin laulutreeneistä, kuntosalilta, uima-altaalta tai ruokapöydästä, meikattuna tai meikeittä.

– Ajattelen, että se ei ole huono asia. Ainakin ihmiset näkevät, miltä näytän. Jos kyllästyy katsomaan, ei ole pakko seurata Twitter-tiliäni. Jokainen tekee, kuten hyväksi näkee, Mattila kommentoi vastikään Ilta-Sanomille.

Mattilalla on Twitterissä seuraajia yli 18 000. Pari vuotta sitten Mattila oli New York Timesin Euroopan-painoksen kulttuuriosion kannessa osittain Twitter-julkisuutensa takia.

– Ne ihmetteli, kun twiittaan kaikesta. Yleensä kai mainostetaan lähinnä levyjä ja esiintymisiä. Menin Twitteriin omana itsenäni avoimin kortein. En ole siellä oopperadiivana, vaikka minussa on sekin puoli, Mattila kommentoi.

Lue lisää: Karita Mattila vitsailee Twitterissä ronskilla tavalla – rehelliset päivitykset ovat herättäneet huomiota jopa maailmalla: ”Olen 61-vuotias ja nautinnonhaluinen”

Karita Mattila on suomalainen kahdesti Grammy-palkittu oopperalaulaja. Hän on äänialaltaan sopraano.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?