Ruhtinatar Charlenen sairastumisesta lisää tietoa ja hurjia huhuja: isä kommentoi tyttärensä tilaa ensimmäistä kertaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruhtinatar Charlenen sairastumisesta lisää tietoa ja hurjia huhuja: isä kommentoi tyttärensä tilaa ensimmäistä kertaa

Isän mukaan hänen tyttärensä tila on ”hyvin haavoittuvainen”.

Ruhtinatar Charlene edusti Monte-Carlossa 24. syyskuuta 2020.

8.12.2021 17:50

Monacon ruhtinatar Charlenen isä, Mike Wittstock, 75, kertoo Daily Mailin mukaan, että hänen tyttärensä taistelee edelleen uupumusta vastaan. Isän mukaan Charlenen tilaa on koetettu kohentaa ”useilla lääketieteellisillä toimenpiteillä”. Hän myös uskoo tyttärensä palaavan hoidosta ”entistä vahvempana”.

Lehden mukaan Charlenea hoidetaan sekä fyysisen, että henkisen uupumisen vuoksi. Charlene sairastui vaikeaan korva- ja nielutulehdukseen matkallaan Etelä-Afrikassa.

Wittstock, joka asuu Etelä-Afrikassa, kertoo ettei hän tavannut tytärtään tämän ollessa maassa, koska oli huolissaan koronasta.

– En halunnut hänen sairastuvan koronaan, koska hän oli muutenkin hyvin haavoittuvaisessa tilassa kaikista lääkkeistä, joita hän sai.

Charlenen isä kertoi myös puhuvansa tyttärensä kanssa säännöllisesti puhelimessa.

Ruhtinatar Charlene on entinen kilpauimari, ja juuri hänen isänsä kannusti tytärtään aikoinaan lajivalinnassa.

– Tiedän, kuinka paljon hän on treenannut elämänsä aikana. Tiedän, että hän on vahva ja hän palaa takaisin entistä vahvempana.

Ruhtinas Albertin pojan, Alexandrin, äiti Nicole Coste puolestaan antoi erikoisen lausunnon Daily Mailin toimittajalle Marylebonessa pidetyissä juhlissa. Coste totesi, ettei häneltä heru sympatiaa Charlenelle.

– Minua ei kiinnosta, mitä hänellä on meneillään, Coste totesi.

– Miksi minun pitäisi?

– Kaikki, mitä hänelle tapahtuu on karman lakien mukaista. Monacolaiset rakastavat minua enemmän kuin Charlenea. He todellakin rakastavat ja kunnioittavat minua, Coste väitti.

Costen mukaan hän on edelleen läheinen ruhtinaan kanssa.

– Tunnen sen miehen 25 vuoden takaa, Coste, jolla oli kuuden vuoden salasuhde Albertin kanssa, sanoi.

Kaikki eivät ole vakuuttuneita siitä, että Charlene on oikeasti kipeä. Espanjalainen toimittaja Pilar Eyre uskoo, että ruhtinatar toipuu parhaillaan Dubaissa tehdystä kauneusleikkauksesta.

Toimittaja kirjoittaa espanjalaisen Lecturas-lehden mukaan, että Charlenen ”kasvot ovat vääristyneet esteettisen leikkauksen vuoksi.”

Charlenen hyvinvointi on herättänyt huolta siitä saakka, kun hänen kerrottiin sairastuneen Etelä-Afrikan-matkallaan viime keväänä.

Kansalaisten epätoivo kasvoi entisestään, kun yli puoli vuotta myöhemmin Monacoon palasi riutuneen oloinen ruhtinatar, joka passitettiin saman tien hoitolaitokseen toipumaan.

Monacon kuninkaallisten historiaan ja sielunelämään perehtyneet kansainväliset viihdejulkaisut ovat nyt sitä mieltä, että Charlenen kunnon romahtaminen on vain jäävuoren huippu sille, ettei ruhtinatar ole ollut oikeasti onnellinen moniin vuosiin.

The Daily Beastin mukaan yksi ruhtinasparin avioliittoa romuttanut tekijä on Monacon eliitti, joka ei ole koskaan täysin hyväksynyt keskiluokkaisesta perheestä tulevaa Charlenea. Lehden mukaan tähän joukkoon ovat kuuluneet myös ruhtinas Albertin siskot Caroline ja Stéphanie.

Ensimmäiset huhut Charlenen kurjuudesta juontavat niinkin kauas kuin kymmenen vuoden taa, jolloin hän avioitui ruhtinas Albertin kanssa – joidenkin mielestä vastoin tahtoaan.

Sitkeiden huhujen mukaan Charlene olisi yrittänyt karata useaan otteeseen ennen naimisiinmenoa – kerran hääpukunsa sovituksessa Pariisissa, kerran Monacon Formula-kisojen tienoilla keväällä ja kolmannen kerran Nizzassa, jossa hän ehti jo ostaa lentolipun Etelä-Afrikkaan ennen kuin hovin turvamiehet pääsivät väliin.

Sekä ruhtinas Albertin lakimiehet että Charlene itse kiirehtivät aluksi jyrkästi kumoamaan ranskalaisen L'Expresse-lehden uutisen, mutta häiden jälkeen hovin virkamiehet suostuivat uutistoimisto AFP:n mukaan myöntämään, että pariskunta oli häiden alla ”kireissä tunnelmissa”.

Kriisin syynä oli tuolloin uusi isyyskanne, jonka vuoksi Albert oli joutumassa DNA-testiin. Ranskalaisen Public-lehden mukaan huhuja olisi ollut jopa kahdesta lapsesta, joista toinen olisi tuolloin ollut puolitoistavuotias italialaisnaisen poika, mikä järkytti Charlenea.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?