Daily Mailin paparazzit yllättivät Miss Suomi Essi Unkurin - Viihde - Ilta-Sanomat

Paparazzit yllättivät Essi Unkurin Israelissa – Miss Suomi poseeraa bikineissä brittilehdessä

Miss Universum -kisoihin Israelissa valmistautuva Essi Unkuri on kohdannut matkallaan useita yllätyksiä.

Essi Unkuri edustaa Suomea 12. joulukuuta Miss Universum -finaalissa.

8.12.2021 19:00

Miss Suomeksi syksyllä kruunattu Essi Unkuri, 23, edustaa parhaillaan Suomea Miss Universum -kilpailussa Israelissa. Unkurin kisamatka on kestänyt nyt viikon ja huipentuu sunnuntaina 12. joulukuuta järjestettävään finaaliin.

Missiorganisaation tiedotteessa Unkuri kuvailee ensimmäistä viikkoaan kiireiseksi.

– Täällä ei ole tullut juurikaan nukuttua, alle neljä tuntia yössä. Ensimmäinen kisaviikko piti sisällään harjoituksia, kuvauksia ja tutustumista muihin kilpailijoihin. Yksi ehdottomista kohokohdista oli, kun minut valittiin 9 muun kilpailijan kanssa muotinäytökseen, Unkuri kertoo.

Unkuri matkusti Israeliin sunnuntaina 28. marraskuuta.

Paparazzit yllättivät Unkurin yhdessä muiden kilpailjoiden kanssa, kun nämä olivat Kuolleenmeren rannalla kuvaamassa bikinivideoita.

– Olihan se aika iso yllätys, kun oma bikinikuvat ilmestyivät Daily Mailin sivuille, Unkuri sanoo.

Daily Mailin 4. joulukuuta julkaisemassa jutussa Unkuri esiintyy muutamassa kuvassa. Yhdessä otoksessa hän huiskauttaa hiuksiaan lähikuvassa. Unkuri edustaa viininpunaisissa bikineissä tyylikkäät aurinkolasit kasvoillaan. Muissa kuvissa missit ilakoivat ja poseeraavat rannalla ja vedessä, ja hierovat vartaloihinsa Kuolleenmeren mutaa.

Unkuri julkaisi rannalta viehkeän bikinivideon myös omalla Instagram-tilillään.

Unkuri kertoi torstaina Ilta-Sanomille valmistautumisestaan Miss Universum -kilpailuun. Monikymmenpäisen missikatraan on noudatettava tiukkoja turvallisuustoimia, joihin kuuluvat muun muassa turvavälit, kasvomaskin käyttö ja säännölliset koronatestit.

Lue lisää: Essi Unkuri valmistautuu Miss Universum -kisoihin Israelissa tiukkojen korona­rajoitusten keskellä – yksi asia pelottaa ylitse muiden

Vielä torstaina oli epävarmaa, pääsevätkö Unkurin tukijoukot seuraamaan finaalia paikan päälle. Missiorganisaation tiedotteen mukaan asiaan on nyt tullut ratkaisu: eivät pääse. Ainoastaan missipomo Sunneva Sjögren on saanut organisaation edustajana erikoisluvan matkustaa rajansa sulkeneeseen Israeliin.

– Tiesin koko ajan, että se riski on olemassa, että vanhemmat ja poikaystävä eivät pääse tänne matkustamaan. He olivat ottaneet jo töistä vapaata ja pakanneet matkalaukut reissua varten.

– Koska kisapäivät ovat olleet pitkiä ja yöunet ovat jääneet vähiin, niin tieto herkisti ja olin aika maassa saatuani tiedon. He ovat kuitenkin luvanneet järjestää Suomessa kisakatsomon, Unkuri sanoo tiedotteessa.

Essi Unkuri jakaa hotellihuoneensa ruotsalaisen kilpasiskonsa Moa Sandbergin kanssa. Hänen yllätyksekseen paljastui, että Sandberg on puoliksi suomalainen.

Hotellihuoneensa Unkuri jakaa ruotsalaisen kilpasiskonsa Moa Sandbergin kanssa. Naisten väliltä paljastui yllättävä yhteys, sillä Sandberg on puoliksi suomalainen. Tämä oli Unkurille iloinen yllätys.

– Hänen äitinsä on lähtöisin Tampereelta. Moa ei kuitenkaan puhu suomea tai ole koskaan asunut Suomessa, mutta hän on sen sijaan käynyt lapsuudessa useita kertoja Suomessa, Unkuri kertoo.

Useampaa kieltä, myös ruotsia, puhuva Unkuri on tästä huolimatta kommunikoinut Sandbergin kanssa englanniksi.

– Haluamme puhua englantia, koska se valmistaa meitä paremmin kilpailua varten, hän selittää.

Miss Universum -kilpailu näytetään Nelosen Ruutu-palvelussa sekä suorana lähetyksenä että tallenteena.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?