Antti Holma on uusi Haluatko miljonääriksi -juontaja! - Viihde - Ilta-Sanomat

Jaajo Linnonmaan seuraaja löytyi Amerikasta – Hän on uusi Haluatko miljonääriksi -juontaja!

Haluatko miljonääriksi -ohjelman uusi juontaja on paljastunut. Suositun visailun keulakuvana nähdään tulevalla kaudella Antti Holma.

7.12.2021 10:07

Näyttelijä, kirjailija ja podcast-juontaja Antti Holma, 38, hyppää suositun Haluatko miljonääriksi -ohjelman uudeksi juontajaksi. Tulevaa kautta kuvataan parhaillaan, ja se nähdään Nelosella syksyllä 2022.

Juontopesti tarkoittaa, että Holma tekee odotetun paluun television lauantai-iltoihin. Hän juonsi viime vuonna tv:stä tullutta Mestaritekijä-ohjelmaa, mutta lauantai-illoissa häntä on nähty viimeksi yli kuusi vuotta sitten – Putouksessa vuonna 2014 ja Kingissä vuonna 2015.

Kaliforniassa asuva Holma on tällä hetkellä Helsingissä kuvaamassa Haluatko miljonääriksi -ohjelman jaksoja. Kuvaukset ovat tiiviit ja kestävät alle viikon. Perhosiakin lepattaa vatsassa sopivasti.

– Tämä on yhtä aikaa ihanaa ja jännittävää! Rakastan tätä siksi, että ohjelman idea on yksinkertainen ja toimiva. Siinä ei ole mitään ylimääräistä, Holma kuvailee IS:lle.

Holma matkusti sarjan kuvauksia varten Los Angelesista Helsinkiin.

Suosittua visailuohjelmaa juonsi pitkään Lasse Lehtinen, jonka jälkeen keulakuvana nähtiin Ville Klinga ja myöhemmin Jaajo Linnonmaa. Kun puhe tulee Lasse Lehtisestä, purskahtaa Holma nauruun.

– Tämä koko asia oli aluksi aika vitsikäs, koska Lasse Lehtinen on kaukaista sukua minulle äitini kautta, Holma paljastaa.

– Sukulaisuussuhde on hyvin kaukainen, hän taitaa olla joku pikkuserkun pikkuserkku tai vastaavaa, mutta meillä on aikanaan ollut ihan yhteys Lehtisiin.

– Nyt on aika ottaa Miltsi takaisin Savon-mafialle. Jatkan tätä työtä oikein ylpeänä, Holma nauraa.

Holma myöntää innostuneensa välittömästi, kun hänelle tehtiin ehdotus ohjelmasta. Asialla oli alunperin Rabbit Filmsin Tuomas ”Tomppa” Summanen. Hän lähetti Holmalle viestin, jossa luki yksinkertaisesti ”Haluatko miljonääriksi?”.

– Se oli kysymys, johon oli aika mielenkiintoista lähteä vastaamaan, Holma myöntää.

– Juontajana tosin ei ihan miljonääriksi tule, mutta Tomppa on sellainen henkilö, että kun hän ottaa yhteyttä, minä kyllä vastaan. Tunnemme toisemme jo Kingin ajoilta, Holma sanoo.

Neuvottelut etenivät sutjakkaasti. Jaajo Linnonmaa oli joutunut jättäytymään muiden kiireidensä vuoksi pestistä sivuun. Asiat tuntuivat loksahtavan aikataulujen ja muidenkin järjestelyjen osalta paikoilleen.

– En harkinnut tätä kauaa, vaan päätös oli aika selvä, Holma sanoo.

Uuden kauden kuvaukset alkoivat tällä viikolla. Holman juontama kausi nähdään Nelosella syksyllä 2022.

Vaikka Holmalla on isot saappaat täytettävänään, hän aikoo keskittyä vahvasti omaan tekemiseensä.

– Jaajo on ollut kieltämättä todella hyvä hommassaan. Olen katsonut paljon jaksoja, jotta pääsisin kärryille teknisistä asioita.

– Tosiasia kuitenkin on, että en voi olla Jaajo enkä Lasse. En edes yritä matkia heitä. Minun pitää olla oma itseni. Keskityn siihen, että yritän olla kilpailijoiden kanssa läsnä siinä hetkessä. Se on tärkeintä.

Lue lisää: Antti Holma kertoo, miksi katosi sosiaalisesta mediasta

Lue lisää: Tähän ei moni pääse – osaatko vastata oikein miljoonan euron kysymykseen? Tee IS:n Haluatko miljonääriksi -tietovisa

Lue lisää: Uudet, aidot kysymykset! Testaa, miten pärjäät nyt IS:n Haluatko miljonääriksi? -visassa

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Artikkelia muokattu 7.12. klo 13:40: lisätty tieto siitä, että IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?