Veronica Verho ja Juhani Koskinen paljastivat MTV:llä, miten heidän parisuhteensa todella alkoi – postiluukusta kolahtanut yllätys oli viimeinen silaus - Viihde - Ilta-Sanomat

Veronica Verho ja Juhani Koskinen paljastivat MTV:llä, miten heidän parisuhteensa todella alkoi – postiluukusta kolahtanut yllätys oli viimeinen silaus

Juhani Koskinen lähetti Veronica Verholle romanttisen yllätyksen, joka oli viimeinen silaus parin rakkauden roihahtamiselle. Nykyään he ovat kihloissa.

Veronica Verho on kihloissa Sohvaperunoissa nähdyn Juhani Koskisen kanssa. Pari alkoi seurustella viime vuonna.

8.12.2021 20:03

Juontaja ja somevaikuttaja Veronica Verho ja Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen antoivat itsenäisyyspäivänä ensimmäinen yhteisen tv-haastattelunsa MTV:lle.

Pari alkoi seurustella viime vuonna, mutta tunsi toisensa jo aiemmin. He kertoivat MTV:n suorassa itsenäisyyspäivän lähetyksessä, että rakkaus leimahti lopulta, kun he joutuivat erilleen toisistaan koronapandemian alettua.

– Siinä kävi niin, että Uudenmaan raja suljettiin ja olimme etäällä toisistamme, koska Juhani asui silloin turussa, Verho kertoi MTV:llä.

Viimeinen silaus parin orastavaan rakkaustarinaan saatiin, kun Koskinen lähetti Verholle romanttisen yllätyksen.

– Puhelimien välityksellä puhuttiin joka ikinen ilta ja sitten Juhani syntymäpäivänäni lähetti käsin kirjoitetun kirjeen, joka on nykyaikana aika harvinaista, Verho kertoi hymyillen.

– Suosittelen kaikille, hieno ja erottuva tapa, Koskinen totesi.

– Siitä se sitten lähti, Verho myönsi.

Koskisen mukaan pari alkoi jutella vähitellen lisää ja löysi nopeasti syvemmän yhteyden.

– Nyt ollaan tässä, sormukset sormissa ja yhteisessä kodissa.

Lue lisää: Podcast: Veronica Verho puhuu avoimesti parisuhteensa alkumetreistä – yksi asia yllätti täysin

Pari kihlautui viime talvena, mutta paljasti iloisen uutisen julkisuudessa vasta kesällä.

Verhon mukaan kihlautuminen oli heille molemmille hyvin erityinen kokemus, sillä se tapahtui Lapissa mökissä, jossa ei ollut sähköä tai muita mukavuuksia. Koskinen kuvasi kosintansa videolle keskellä lumihankea, sillä hän tiesi Verhon haluavan muiston tilanteesta.

– Toisella kädellä kuvasin ja toisessa oli sormus. Siinä on varmaan sellaista huumoriarvoakin siinä videossa ja se jää kyllä pienen piirin katseltavaksi, Koskinen kertoi nauraen MTV:llä.

Lue lisää: Veronica Verho piti kihlautumisensa salassa kuukausien ajan – taustalla koskettava syy

Pari paljasti haastattelussa, että he ovat keskustelleet jo häistään ja muun muassa hääpaikasta, mutta yksityiskohdat ovat vielä suunnittelematta.

– Tiedetään, että eiköhän se kuitenkin tuolla Turussa tapahdu, Koskinen sanoi.

Tällä hetkellä pariskunta asuu Helsingin keskustassa yhteisessä asunnossa. Heillä on kuitenkin haaveissa yhteinen omakotitalo heidän molempien kotiseudulta.

– Haluaisin hirveästi oman puutarhan, kasvattaa siellä vaikka mitä ja sitä tilaa. Kun on koira, olisi ihanaa, että olisi takapiha, mihin sen voisi päästää, Verho sanoi MTV:llä.

– Kyllä me on uhottu ääneenkin, että jonain päivänä olisi kiva, että olisi oma koti Turun lähistöllä, Koskinen jatkoi.

Koskinen myönsi, että hän haluaisi olla mukana talon suunnittelussa, jotta se vastaisi mahdollisimman paljon heidän tarpeitaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?