Krista Siegfridsin pari Anssi Heikkilä kommentoi hopeasijaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa - Viihde - Ilta-Sanomat

Krista Siegfrids teki tanssin­opettajaansa lähtemättömän vaikutuksen – näin Anssi Heikkilä kommentoi sivu suun mennyttä voittoa

Tanssinopettaja Anssi Heikkilä kertoo oppineensa kisan aikana paljon myös oppilaaltaan Krista Siegfridsiltä.

Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä sijoittuivat toiseksi Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

30.11.2021 20:54

Tanssinopettaja Anssi Heikkilä kommentoi Instagram-tilinsä tarinat-osiossa sunnuntaina päättynyttä Tanssii tähtien kanssa -kilpailua, jossa hän jäi tähtiparinsa laulaja Krista Siegfridsin kanssa toiseksi.

– Vaikka voitto olisi ollut kiva kruunu syksylle, voin aidosti sanoa, että toinen sija ei harmita yhtään. On aivan äärettömän siisti tunne siitä, että en muuttaisi meidän tekemisestä mitään. En askeleen askelta, en musiikkeja, en treenejä, en mitään, Heikkilä kirjoittaa.

– Me jätettiin tänä TTK-syksynä parketille aivan kaikki mitä meistä irtosi ja vähän enemmänkin, hän jatkaa.

Heikkilä ja Siegfrids rikkoivat Cristopher Strandbergin hallussa olleen ennätyksen, kun he saivat tuomareilta kisan aikana jopa kahdeksan kertaa täyden kympin arvosanat. Menestys ei tullut ilmaiseksi, sillä kaksikko treenasi koko kauden ajan kovaa ja paljon.

– Me treenataan ihan saamaristi. Kun seitsemän päivää viikossa vetää koko ajan, siinä pitääkin tulla tulosta, Heikkilä kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa aiemmin.

Lue lisää: Kiusaamista, ennakkoluuloja ja homottelua – tällainen on Anssi Heikkilän tie kotkalaisesta tanssijapojasta kaikkien palvomaksi tv-tähdeksi

Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä tekivät vauhdikkailla esityksillään TTK-historiaa. He saivat jopa kahdeksasta tanssistaan täydet pisteet.

Lapsiarkea hollantilaisen avopuolisonsa Rutgerin kanssa elävä Siegfrids puolestaan kertoi marraskuun alussa Ilta-Sanomille, että hänen äitinsä on ollut korvaamaton apu kilpailun aikana. Ilman hänen tukeaan Siegfrids ei olisi pystynyt ylipäänsä osallistumaan.

Valovoimaisuudestaan ja kyltymättömästä energiastaan tunnettu Krista sanoo, ettei hän ennen tätä vuotta tiennyt, miltä tuntuu olla väsynyt.

– Kun ihmiset ovat puhuneet väsymyksestä, mä en ole ymmärtänyt, mistä he puhuvat. Nyt mä ymmärrän. Siihen tarvittiin vain vauva ja TTK, Krista sanoi IS:lle.

Lue lisää: Vauva-arjen raskaus löi Krista Siegfridsin kasvoille – otti poikkeukselliset keinot käyttöön

Heikkilä kuvaili Instagram-tarinoissaan kulunutta syksyä elämänsä hienoimmaksi, ja TTK-kaudesta muodostui hänelle ”paljon enemmän kuin työ”. Heikkilä ja Siefrids ystävystyivät kisan aikana, ja aikovat pitää yhteyttä myös jatkossa.

– Opin häneltä (Siegfridsiltä) paljon ja aion yrittää vetää mun tulevaisuuden duuneja samalla asenteella ja otteella millä Krista, koska aidosti uskon että sillä tavalla syntyy tulosta, Heikkilä kirjoittaa.

Myös Krista Siegfrids jakoi Heikkilän tarinat omalla tilillään. Siegfrids palasi tiistaina takaisin Hollantiin perheensä kanssa. Hän julkaisi tilillään myös herkän ja hyväntuulisen videon miehensä Rutgerin ja vuoden ikäisen Lizzy-tyttärensä kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?