Aki Manninen palaa tv-ruutuihin ensimmäistä kertaa kohunsa jälkeen – osallistuu keskustelua herättäneen sarjan uudelle kaudelle - Viihde - Ilta-Sanomat

Aki Manninen palaa tv-ruutuihin ensimmäistä kertaa kohunsa jälkeen – osallistuu keskustelua herättäneen sarjan uudelle kaudelle

Aki ja Rita Manninen nähdään Rikkaat ja rahattomat -sarjan uudella kaudella.

30.11.2021 15:00

Nelonen julkaisi tiistaiaamuna tulevan kevään ohjelmistonsa, joka on täynnä niin vanhoja suosikkeja kuin kiinnostavia uutuuksia.

Yksi tv-ruutuihin palaavista suosikkiohjelmista on Rikkaat ja rahattomat, jonka ensimmäinen kausi nähtiin tv:ssä keväällä 2020. Uusi kausi alkaa Nelosella helmikuun 3. päivä 2022.

Uudella kaudella on mukana myös useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Yksi tunnetuimmista ohjelmaan osallistuvista pareista on hyvinvointiyrittäjinä tunnetut Aki ja Rita Manninen.

Aki ja Rita kokeilevat erilaista elämäntyyliä Rikkaissa ja rahattomissa. Ohjelma alkaa helmikuussa Nelosella.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Aki Manninen nähdään tv:ssä viime keväisen kohun jälkeen.

Manninen laukoi keväällä naisvihamielisinä pidettyjä kommentteja Selviytyjät Suomi Extra -ohjelman lähetyksessä. Manninen kertoi kohun aikoihin viime huhtikuussa saaneensa Suurin pudottaja Suomi -ohjelman valmentajan pestistä potkut sanomisiensa vuoksi.

Suurimman pudottajan juontajana hänet korvaa uudella kaudella Jari Sorsa. Suurin pudottaja alkaa.

Aki Manninen valmensi Suurimmassa pudottajassa Janni Hussin kanssa. Nyt Akin tilalla nähdään Jari Sorsa.

Nyt Mannisen pariskunta osallistuu Rikkaisiin ja rahattomiin, joka haastaa osallistujat miettimään rahaa ja sen tuomaa onnellisuutta. Sarja herätti jo ensimmäisellä kaudella paljon keskustelua tv-katselijoiden keskuudessa.

Sarjassa seurataan, miten eri varallisuusluokasta tulevat perheet tai pariskunnat vaihtavat elämäntyylejä viikon ajaksi. Käytännössä vähävaraiset saavat käyttöönsä rikkaiden viikkobudjetin ja rikkaat vähävaraisten viikkobudjetin.

Sarjassa on nähty jo ensimmäisellä kaudella, miten hyvätuloiset kokevat vaikeuksia selvitä pienellä viikkobudjetillaan, kun taas rahattomat eivät käsitä mihin ihmeeseen jättimäisen budjetin saa tuhlattua. Ennakkoluulot hälvenevät puolin ja toisin, kun osallistujat pääsevät astumaan toistensa saappaisiin. Ohjelmassa perheet muuttavat myös väliaikaisesti toistensa koteihin kokeillakseen eri varallisuusluokan elämäntyylejä.

Ensimmäisellä kaudella Rikkaissa ja rahattomissa nähtiin muun muassa Toivo Sukari ja hänen puolisonsa Nadja.

Lue lisää: Miljonääri Toivo Sukari ja Nadja-vaimo vaihtoivat ökyelämän 110 euron viikkobudjettiin – joutuivat lopulta turvautumaan ”nöyryyttävään” ratkaisuun

Toivo ja Nadja Sukari vaihtoivat viikoksi elämäntyyliään Rikkaat ja rahattomat -sarjan ensimmäisellä kaudella.

Nelonen Median kotimaisen viihteen päällikkö Mirko Baas kommentoi IS:lle viime keväänä, ettei Mannisen Suurin pudottaja -valmentajapestin päättyminen tarkoita sitä, etteikö häntä voitaisi nähdä jatkossa muissa Nelosen ohjelmissa.

Aki Manninen kommentoi IS:lle viime keväänä olleensa harmissaan siitä, ettei hän voi jatkaa Suurimman pudottajan valmentajana.

– Ikävä kyllä pääsi käymään niin, että kanava ei suostunut jatkamaan Suurimman pudottajan pestiäni tämän Selviytyjät-episodin jälkeen. Olen tosi murheellinen, että näin pääsi käymään, Manninen sanoi tuolloin IS:lle.

Manninen kertoi tuolloin suunnitelleensa kalenterinsa loppuvuoteen asti sen mukaan, että olisi osallistunut Suurimman pudottajan kuvauksiin.

Lue lisää: Aki Manninen kertoo saaneensa tylyt potkut Suurimmasta pudottajasta – näin vastaa Nelonen

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?