Kristian Heiskari sairastui koronaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-tähti Kristian Heiskari sairastui koronaan – näin hän kertoo oireistaan

Big Brotherin ja Selviytyjät voittanut Kristian Heiskari sai koronavirustartunnan Rukan maailmancupissa.

Kristian Heiskari kuvailee oireitaan lieviksi.

28.11.2021 12:39

Tosi-tv-ohjelmista tunnetuksi tullut Kristian ”Krisu” Heiskari, 29, on saanut koronavirustartunnan. Heiskari kertoo asiasta Instagram-tilinsä tarinat-osiossa.

– Nyt kävi sillä tavalla, että karanteeni oli erittäin hyödyllinen, nimittäin mulla ja muutamalla muulla sankarilla todettiin aamulla korona, Heiskari kertoo.

Heiskari oli töissä Rukan maailmancupissa. He lähtivät Rukalta Helsinkiin lauantaina vuokra-autolla yhteiskyydillä. Matka kesti lähes kymmenen tuntia. Heiskarin mukaan matka taittui yhtä soittoa tankkausta ja nopeita tienvarsipysähdyksiä lukuun ottamatta.

– Olo on ihan ok. Vähän kröhää ja nuhaa, mutta ei tässä mitään hätää, Heiskari kertoo videolla tien päältä.

Kotiin päästyään ja yön nukuttuaan Heiskari kertoi vielä sunnuntaina aamupäivällä lisää oireistaan.

– Täällä voidaan ihan ok toistaiseksi. Vähän on tuollainen lenssuinen olo, mutta ei tässä mitään. Eilinen 9,5 tunnin ajomatka oli aika fyysinen repäisy. Se olisi sitä varmaan terveenäkin.

Heiskari kertoo jatkavansa karanteeniaan Netflixin parissa samalla kun hänen naapurinsa käy hänelle kaupassa.

Heiskari tuli ensimmäistä kertaa julkisuuteen vuonna 2019 Big Brother -kilpailijana. Mielipiteitä jakanut Heiskari voitti kilpailun ja kuittasi palkinnoksi 30 000 euroa. Keväällä 2021 hänet nähtiin kisaamassa Selviytyjissä, jonka hän voitti myös ja sai palkinnoksi toiset 30 000 euroa.

Lue lisää: Kristian Heiskari voitti Selviytyjät ja teki tosi-tv-historiaa – liikuttui välittömästi kyyneliin

Syksyllä Heiskari osallistui Farmi-ohjelmaan, joka nähdään televisiossa ensi vuonna. Siinäkin voittajalle on luvassa tutut 30 000 euroa.

Lue lisää: Tässä ovat uudet Farmi-kilpailijat! Tauski, Juhana Helmenkalastaja, Kristian Heiskari...

Heiskari kertoi kesäkuussa Ilta-Sanomille aikovansa käyttää voittorahat oman talon ostamiseen. Hän asui aiemmin Nummelassa, mutta muutti Big Brotherin jälkeen Helsingin Herttoniemeen. Tavoitteena olisi löytää asunto Helsingin liepeiltä.

– Toki verottaja vie voittorahoista siivun. Viimeksi kun tarkistin, veroprosenttini oli lähellä viittäkymmentä eli ei 30 000 eurosta lopulta paljon rahaa jää käsirahaksi, Heiskari kertoi.

Lue lisää: Kristian Heiskari, 29, teki sen taas! Voitti Selviytyjät ja teki samalla tosi-tv-historiaa – näpäyttää nyt katsojia painavasta seikasta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?