Jessie J sai keskenmenon – purskahti itkuun kesken keikan - Viihde - Ilta-Sanomat

Keskenmenon saanut poptähti purskahti itkuun lavalla – ilmoitti suru-uutisesta vain tunteja aiemmin

Jessie J sai keskenmenon tiistaina. Seuraavana päivänä hän asteli esiintymään yleisön eteen.

Brittilaulajalla on takanaan vaikea vuosi.

27.11.2021 9:32

Brittilaulaja Jessie J, 33, jakoi keskiviikkona omalla Instagram-tilillään poikkeuksellisen henkilökohtaisen päivityksen. Hän kertoi saaneensa tiistaina keskenmenon.

Domino-hitistä tunnettu laulaja ei ollut kertonut raskaudestaan aiemmin julkisuudessa.

Pitkähkössä päivityksessä Jessie kertoi unelmoineensa pitkään perheen perustamisesta. Koska sopivaa kumppania ei löytynyt, hän päätti hankkia lapsen yksin.

– Raskaaksi tuleminen oli jo itsessään ihme sekä kokemus, jota en koskaan unohda. Tiedän, että saan kokea sen vielä uudelleen, Jessie kirjoitti.

Samaisessa päivityksessä laulaja totesi esiintyneensä viimeisen kahden vuoden aikana vain kaksi kertaa. Tästä syystä hän odotti innolla keskiviikkoillan Los Angelesissa järjestettyä keikkaa.

Tunnelmat muuttuivat kuitenkin nopeasti odottavasta haikeaksi, kun Jessie sai kuulla keskenmenostaan vain päivää ennen esitystä.

– Tiedän, että joidenkin mielestä minun pitäisi perua keikka. Tällä hetkellä mielessäni on kuitenkin yksi asia selkeänä, Jessie kirjoitti.

– Aloitin laulamisen, kun olin täynnä iloa. Samalla se ruokki sieluani ja toimi terapiana. Se ei ole koskaan muuttunut, ja nyt minun on saatava käsitellä tämä (keskenmeno) omalla tavallani, hän jatkoi päivitystään.

Kyseinen päivitys on sittemmin poistettu.

Jessie J esiintyi elokuussa 2019 Englannin Brightonissa.

Brittilehti Daily Mailin mukaan Jessie kertoi keskenmenostaan myös keskiviikkoillan keikallaan. Hän sortui kyyneliin kesken esityksen ja totesi viimeisen vuoden olleen todella vaikea.

– Viime vuoden joulukuussa menetin kuuloni ja minulla diagnosoitiin Menieren tauti. Sitten menetin ääneni, mikä oli aivan kauheaa. Sitten menetin vauvan. Tiedän kuitenkin selviäväni tästä, sillä ei minulla ole muutakaan vaihtoehtoa, Jessie huokaisi ja jatkoi:

– En ole koskaan tuntenut itseäni yksinäisemmäksi kuin viimeisen viikon aikana.

Jessie J seurusteli näyttelijä Channing Tatumin kanssa reilun vuoden ajan. Pari erosi marraskuussa 2019.

Daily Mailin mukaan Jessie kertoi ensi kerran jo vuonna 2014, ettei hän voi saada lapsia luonnollisin menetelmin.

Jessie J nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, kun hänen Price Tag -kappaleensa kipusi korkeille sijoille musiikkilistoilla eri puolilla Eurooppaa. Sittemmin laulaja on julkaissut viisi albumia ja toiminut tuomarina The Voice -ohjelman britti- ja australialaisversioissa.

Lisäksi Jessie J on kirjoittanut kappaleita monille tunnetulle artisteille, kuten Miley Cyrusille ja Chris Brownille.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?