Nicolas Cage, 57, suitsuttaa viidettä vaimoaan – paljastaa, miten tapasi 26-vuotiaan japanilaisen Rikon

Nicolas Cage kertoo vaimonsa poikkeavan merkittävästi japanilaisnaisiin usein liitettävästä stereotypiasta.

Nicolas Cage viihtyy Riko Shibatan kanssa.

28.10.2021 14:30

Näyttelijä Nicolas Cage, 57, meni helmikuussa naimisiin itseään noin 30 nuoremman naisystävänsä Riko Shibatan, 26, kanssa. Kyseinen avioliitto on Cagelle jo viides laatuaan.

Hiljattain julkaistussa yhdysvaltalaislehti Flauntin haastattelussa Cage valottaa ensi kertaa pariskunnan suhteen alkumetrejä. Hän kertoo tavanneensa nykyisen vaimonsa ensi kertaa, kun hän oli kuvaamassa Prisoners of the Ghostland -nimistä kauhuelokuvaa Japanissa. Kaksikko tutustui tuolloin yhteisen ystävän kautta Shibatan kotikaupungissa Kiotossa.

Jo aiemmin on uutisoitu pariskunnan näyttäytyneen ensi kertaa julkisesti yhdessä helmikuussa 2020, jolloin Shibata vieraili Cagen luona Yhdysvalloissa. Koronapandemian alkaessa Shibata palasi kotimaahansa Japaniin, ja pariskunta joutui viettämään aikaa erillään. Etäisyys kuitenkin vain vahvisti suhdetta, ja pari päätti kihlautua videopuhelun välityksellä.

Lue lisää: Tässä ovat kaikkien aikojen lyhyimmät Hollywood-liitot: Nicolas Cage ei muistanut menneensä naimisiin – karu totuus valkeni heti seuraavana aamuna

Flauntin haastattelussa Cage kertoo Shibatan poikkeavan merkittävästi tyypillisestä, japanilaisnaisiin liitetystä stereotypiasta. Hän painottaa vaimonsa olevan kaikkea muuta kuin alistuva ja tilanteessa kuin tilanteessa moitteettomasti käyttäytyvä.

– Minä ja Riko emme edusta sitä (asetelmaa), Cage toteaa päättäväisesti.

– Se ei myöskään ole kokemukseni muista aasialaisista naisista, hän jatkaa.

Samaisessa Flauntin artikkelissa Cagesta ja hänen puolisostaan julkaistiin kymmenittäin näyttäviä yhteiskuvia, joissa pariskunta poseeraa yhdessä monissa eri paikoissa. Haastattelussa Cage paljastaa, että hänen vaimonsa nautti suuresti kuvien ottamisesta sekä huippusuunnittelijoiden vaatteisiin pukeutumisesta.

Nicholas Cage nousi Hollywoodin kirkkaimpien tähtien joukkoon viime vuosituhannen lopulla, ja vuonna 1996 hän voitti parhaan miespääosan Oscarin elokuvasta Leaving Las Vegas.

Cage on tienannut menestyksekkään uransa aikana satoja miljoonia euroja, joista suurimman osan hän on kuluttanut mitä ihmeellisempiin asioihin. Vuonna 2007 Cage esimerkiksi osti 200 000 eurolla dinosauruksen pääkallon, josta hän joutui lopulta luopumaan viranomaisten pyynnöstä.

Miehen harkitsemattomat hankinnat ajoivat hänet pahoihin talousvaikeuksiin, ja viime vuosina Cagea on nähty julkisuudessa enää vain harvakseltaan.

Ennen Shibataa Cage on ollut naimisissa näyttelijä Patricia Arquetten (1995-2001, Lisa Marie Presleyn (2002-2004), Alice Kimin (2004-2016) sekä Erika Koiken, (neljä päivää vuonna 2019) kanssa. Hänellä on suhteistaan kaksi lasta.

Lue lisää: Nicolas Cage oli Hollywoodin huipulla, kunnes kaikki romahti – törsäsi omaisuutensa, ajautui karmiviin velkoihin ja tuhosi avioliittonsa vain neljässä päivässä

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?