Ex-radiotähti Renne Korppila tuomittiin vankeus­rangaistukseen

Korppila syyllistyi kolmeen pahoinpitelyyn ja yhteen huumausainerikokseen.

Renne Korppila kuvattuna Helsingin käräjäoikeudessa tiistaina.

27.10.2021 13:02 | Päivitetty 27.10.2021 14:24

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi entisen radiojuontajatähden Renne Korppilan kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Hän syyllistyi kolmeen pahoinpitelyyn ja yhteen huumausainerikokseen.

Ensimmäiset pahoinpitelyt tapahtuivat Helsingissä 2019 heinäkuussa. Korppila pahoinpiteli kaksi nuorta miestä Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevan Alepa-kaupan tuulikaapin liepeillä.

Korppila käytti nyrkkejä. Pahoinpitelyihin osallistui myös muutama muu mies. Uhrit saivat ruhjevammoja kasvoihin ja päähän.

Nujakointi tapahtui Stadin derbyn jälkimainingeissa. Esitutkinnan mukaan uhrit olivat HJK:n kannattajia ja tuomitut puolestaan HIFK:n kannattajia.

Vajaata paria kuukautta myöhemmin Korppila pahoinpiteli kolmannen miehen, jota Korppila löi lasituopilla päähän. Lasi meni hajalle, ja uhri sai päähän haavoja. Tämäkin tapahtui Helsingissä.

Renne Korppila kuvattuna Helsingin käräjäoikeudessa tiistaina.

Korppila hermostui siitä, kun nuori mies oli ensin tönäissyt hänen silloista vaimoaan Iida Ketola-Korppilaa, joka sai kaatuessaan haavan kyynärpäähän. Renne Korppilan hallusta löytyi myös 1,9 grammaa kokaiinia.

Tönäisijä sai Iida Ketola-Korppilan pahoinpitelystä ja kahdesta muusta pahoinpitelystä 1 vuoden ehdollisen vankeustuomion.

Asiaa puitiin Helsingin käräjäoikeudessa tiistaina ja keskiviikkona, jolloin oikeus antoi myös tuomion.

Radiouransa jälkeen 45-vuotias Korppila on työskennellyt personal trainerina sekä myyjänä lihatiskillä. Hän on tehnyt myös podcasteja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?