Tiktok-tähti JinnKid syytteessä kahdesta murhasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Syyte: Tiktok-tähti ampui vaimonsa ja tämän ystävän – vakoili puolisoaan 5-vuotiaan tyttärensä iPadin avulla

Syyttäjien mukaan murhan motiivina on mustasukkaisuus.

Abulaban tunnetaan Tiktokissa nimimerkillä JinnKid. Hänellä on palvelussa lähes miljoona seuraajaa.

27.10. 12:53

Yhdysvaltalaista Tiktok-tähteä Ali Abulabania syytetään kahdesta murhasta, kertoo People-lehti. Abulaban tunnetaan Tiktokissa nimimerkillä JinnKid. Hänellä on palvelussa lähes miljoona seuraajaa.

Syytteen mukaan Abulaban vakoili 28-vuotiasta vaimoaan ja ampui vaimoaan sekä tämän 29-vuotiasta ystävää kuolettavasti. Abulaban epäili vaimonsa pettävän häntä ystävänsä kanssa.

Poliisi pidätti Abulabanin viime torstaina. Syyttäjien mukaan vaimo oli heittänyt Abulabanin ulos parin yhteisestä asunnosta muutamaa päivää aiemmin, jonka jälkeen Abulaban oli muuttanut hotelliin asumaan.

Torstaina Abulaban väitetysti tunkeutui heidän asuntoonsa vaimon ollessa poissa kotoa ja asensi salakuunteluohjelman heidän 5-vuotiaan tyttärensä iPadille, jonka hän jätti pariskunnan makuuhuoneeseen.

Abulaban kuunteli talon tapahtumia sovelluksen kautta ja kuuli tunteja myöhemmin vaimonsa puhuvan toisen miehen kanssa. Suutuspäissään hän säntäsi asunnolle, jossa hän väitetysti ampui vaimoaan päähän ja useita laukauksia vaimon ystävää kohti.

Abulabanin kerrotaan soittaneen äidilleen ja tunnustaneen teon. Tämän jälkeen hän meni hakemaan tyttärensä koulusta kantaen yhä murha-asetta mukanaan. Ajomatkalla Abulaban soitti poliisille ja väitetysti tunnusti teon. Hänet otettiin kiinni pian tämän jälkeen. Poliisi on vahvistanut, että tytär oli hänen mukanaan kiinniottohetkellä.

Syyttäjän mukaan kerta ei ollut ensimmäinen, kun Abulaban kohdisti väkivaltaa vaimoaan kohtaan. Vaimo teki rikosilmoituksen miehestään viime kuussa, kun Abulaban väitetysti tönäisi vaimoaan, joka loukkaantui tilanteessa.

Uutiskanava NBC:n mukaan Abulaban on kiistänyt syyllisyytensä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?