Eevi Teittinen meni rutiinikäynnille sairaalaan – kiidätettiin dramaattisten vaiheiden jälkeen synnytyssaliin - Viihde - Ilta-Sanomat

Raskaana oleva Eevi Teittinen meni rutiinikäynnille sairaalaan – kiidätettiin dramaattisten vaiheiden jälkeen synnytyssaliin

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin lapsi syntyy keskosena. Teittinen on parhaillaan sairaalassa tarkkailtavana.

Fitnesstähti Eevi Teittinen ja vapaaottelija Teemu Packalén odottavat esikoislastaan.

27.10. 11:02

Fitnesstähti ja sosiaalisen median vaikuttaja Eevi Teittinen kertoo Instagram-tilillään joutuneensa sairaalaan maanantaina. Teittinen odottaa esikoislastaan puolisonsa vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa.

Laskettu aika on Teittisen mukaan joulukuussa, mutta vaikuttaa siltä, että tytär tahtoo syntyä maailmaan hetkenä minä hyvänsä. Teittinen kertoo jo useiden päivien ajan tunteneensa, että jotain on tapahtumassa.

– Kuvittelin käyväni (sairaalassa) vain kääntymässä ja toteamassa tämän olevan yksi niistä kuuluisista vääristä hälytyksistä. Äidinvaisto ei kuitenkaan pettänyt. Lapsivesi oli mennyt, Teittinen kirjoittaa.

Lääkäriltä Teittinen kuuli pysäyttävät uutiset: lapsi on laskeutunut ja syntyy keskosena. Teittinen kertoo itsekin syntyneensä keskosena. Loppupäivän Teittinen vietti erilaisissa toimenpiteissä ja testeissä, jotta lapsi ehtisi kehittyä mahdollisimman paljon ennen syntymäänsä.

– Ainoa mitä pystyin ajattelemaan oli, että ei hemmetti miten se Teemu pärjää tavaroiden pakkaamisen kanssa. Entä synnytys? Emme ehtineet synnytysvalmennukseen? Pyörtyykö se sinne? Kuvaako se hauskoja kotivideoita? No nyt mennään todellissa flowlla, Teittinen kertoo.

Dramaattiset käänteet eivät kuitenkaan päättyneet tähän. Teittinen kertoi Instagramin stories-osiossa, että hänet oli kiidätetty vauhdilla synnytyssaliin, kun vauvan syke oli hävinnyt. Syke kuitenkin palasi ja Teittinen palasi synnytyssalista takaisin vuodeosastolle.

– On se hullua, miten viisi minuuttia aikaisemmin puhutaan huomisesta mahdollisuudesta päästä kotiin odottelemaan synnytyksen käynnistymistä ja sitten rullataankin jo kohti salia. Jokainen synnytys on erilainen, Teittinen kirjoitti tiistaina.

Teittinen kertoo epävarman tilanteen olevan henkisesti erittäin haastava, ja kaikki vaihtoehdot ovat edelleen auki.

– Tärkeintä, että kaikki hyvin ja likka voi hyvin + kaikki aika plussaa mitä saadaan, Teittinen toteaa kiitellen Turun yliopistollisen keskussairaalan henkilökuntaa.

Viimeisimmät päivityksensä Teittinen on julkaissut keskiviikkona aamupäivällä. Hän kertoo kaiken olevan hyvin.

– On vähän sellainen fiilis, että synnytys etenee, Teittinen sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?