Allsång på Skansen -juontaja Sanna Nielsen, 36, on saanut lapsen! - Viihde - Ilta-Sanomat

Allsång på Skansen -juontaja Sanna Nielsen, 36, on saanut lapsen!

Suosikkijuontajan esikoispoika syntyi sunnuntaina.

Hittiohjelman juontaja Sanna Nielsen on synnyttänyt poikavauvan.

25.10. 18:35

Allsång på Skansen -ohjelmasta tuttu Sanna Nielsen, 36, on saanut lapsen, kertoo Aftonbladet. Lehden mukaan poikavauva syntyi viime sunnuntaina.

– Sanna synnytti pienen pojan viime sunnuntaina. Molemmat voivat hyvin, Nielsenin manageri kertoi Aftonbladetin mukaan.

Nielsen kertoi raskaudestaan toukokuun lopussa, jolloin Ruotsissa viettiin äitienpäivää.

– En voi vieläkään uskoa tätä todeksi. Olen kokenut elämässäni monia seikkailuita, mutta suurin ja hienoin niistä on vasta alkamassa, kun minusta tulee äiti pienelle ihmeellemme, Nielsen kirjoitti tuolloin sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää: Allsång på Skansen -juontaja Sanna Nielsen, 36, on raskaana

Lapsen isä on Nielsenin pitkäaikainen kumppani Joakim Ramsell, 49. Pari on ollut yhdessä 13 vuotta ja lapsi on heidän ensimmäisensä.

Allsång på Skansen -sarjasta tuttu Sanna Nielsen aloitti musiikkiuransa jo nuorena. Hän voitti ala-asteikäisenä erään kykyjenetsintäkilpailun Leijonakuninkaasta tutulla kappaleella Can You Feel The Love Tonight. 11-vuotiaana hän ponnahti Ruotsin hittilistan kärkeen Till en Fågel -debyyttikappaleellaan.

Vanhemmiten Nielsen on esiintynyt Melodifestivalenissa peräti seitsemän kertaa, ja juontanut sen kerran. Euroviisuihin hän päätyi vuonna 2014 kappaleellaan Undo, sijoittuen Kööpenhaminan viisuissa lopulta kolmanneksi.

Pian viisumenestyksen jälkeen Nielsen pestattiin Allsång på Skansen -musiikkisarjaan juontajaksi. Allsång på Skansenia esitettiin joka tiistai suorana lähetyksenä televisiossa Ruotsissa. Suomessa sarjaa näytettiin televisiossa ensimmäisen kerran Ylen TV1-kanavalla kesällä 2017. Sitä ennen sitä näytettiin Fem-kanavalla ruotsinkielisenä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?