Alec Baldwin rikkoi hiljaisuuden: kommentoi viimein traagista onnettomuutta, joka vei kuvaajan hengen

Alec Baldwin ampui kuvaajan vahingossa rekvisiitta-aseella. Nainen kuoli sairaalassa.

22.10.2021 19:09

Hollywood-tähti Alec Baldwin kommentoi viimein järkyttävää onnettomuutta, joka vei kuvaajan hengen. Kuvaaja Halyna Hutchins kuoli torstai-iltana, kun Baldwin laukaisi paukkupatruunoin ladatun rekvisiitta-aseen Rust-lännenelokuvan kuvauksissa.

– Sanat eivät riitä kuvaamaan järkytystäni ja suruani tästä traagisesta onnettomuudesta, joka vei vaimon, äidin ja syvästi ihaillun kollegamme Halyna Hutchinsin hengen. Olen täydessä yhteistyössä poliisin kanssa selvittääkseni, miten tämä tragedia tapahtui, Baldwin kirjoittaa Twitterissä.

– Olen yhteydessä hänen mieheensä, ja tarjoan tukeni hänelle ja hänen perheelleen. Sydämeni on särkynyt Halynan perheen ja kaikkien häntä rakastaneiden puolesta, hän päättää kirjoituksensa.

Rust-elokuvan kuvauksissa New Mexicossa tapahtuneessa ampumisessa haavoittui myös elokuvan 48-vuotias ohjaaja Joel Souza, joka kiidätettiin sairaalaan. Muun muassa People ja Deadline uutisoivat, että Souza pääsi perjantaina pois sairaalasta.

Halyna Hutchins kuoli torstaina New Mexicossa tapahtuneessa järkyttävässä onnettomuudessa.

Santa Fen sheriffi kertoi tiedotteessa, että kuvaaja Halyna Hutchins ja ohjaaja Joel Souza saivat luodista, kun Baldwin laukaisi aseen. Hutchins, 42, lennätettiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuoliaaksi.

Poliisi tutkii tapausta, ja Baldwinia on kuulusteltu. Poliisi ei ole vielä nostanut syytteitä.

Lue lisää: Alec Baldwinin aseesta osuman saanut ohjaaja Joel Souza pääsi pois sairaalasta

Lue lisää: Alec Baldwin ampui vahingossa naisen ja tallentui täysin murtuneena kuviin – karua kieltä puhuvat otokset leviävät

Onnettomuus on herättänyt laajaa keskustelua alan sisällä. Esimerkiksi ohjaaja James Gunn, 51, avautui asiasta Twitterissä ja kertoi, että Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtunut tragedia on hänen pahin painajaisensa.

– Suurin pelkoni on, että joku loukkaantuu kuolettavasti ohjaamani elokuvan kuvauksissa. Kaikki, joita tämä tragedia on koskettanut, ovat ajatuksissani. Erityisesti Halyna Hutchins ja hänen perheensä, Gunn kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?