Alec Baldwin tallentui täysin murtuneena kuviin - Viihde - Ilta-Sanomat

Alec Baldwin ampui vahingossa naisen ja tallentui täysin murtuneena kuviin – karua kieltä puhuvat otokset leviävät

Elokuva-alaa ravisuttaa järkyttävä tragedia, jossa Alec Baldwin ampui kuvaajan vahingossa rekvisiitta-aseella. Myös ohjaaja on kriittisessä tilassa sairaalassa. Kuvat täysin murtuneesta näyttelijästä leviävät kansainvälisissä medioissa.

22.10. 15:02

Kuvaaja Halyna Hutchins, 42, sai torstai-iltana surmansa traagisessa onnettomuudessa, kun näyttelijä Alec Baldwin, 63, ampui häntä vahingossa Rust-lännenelokuvan kuvauksissa.

Myös ohjaaja Joel Souza sai osuman Baldwinin ampumasta luodista. Vielä ei ole selvää, miten tapahtumat ovat edenneet.

Tragediasta tuli välittömästi iso uutinen. Kansainväliset mediat julkaisivat myös pian kuvia, jotka kertoivat karua kieltään järkyttävästä onnettomuudesta.

Voit katsoa kuvat tästä ja tästä linkistä.

Kuvissa tyrmistyneen näköinen Baldwin puhuu puhelimeen kuvauspaikan parkkipaikalla. Toisessa otoksessa hän nojaa käsillä polviinsa katse tiukasti maassa. Kansainvälisten medioiden mukaan Baldwin näyttää kuvissa äärimmäisen järkyttyneeltä.

Baldwin ei ole kommentoinut tapahtunutta.

Ohjaaja Joel Souza kiidätettiin sairaalaan New Mexicon osavaltiossa.

Tuotannon edustaja kertoi, että onnettomuudessa oli kyse paukkupanoksin ladatun rekvisiitta-aseen laukeamisesta. Kuvaukset on toistaiseksi keskeytetty.

Poliisi tutkii tapahtunutta eikä ole vielä kertonut esimerkiksi mahdollisista rikosepäilyistä.

Lue lisää: Hollywood-tähti Alec Baldwin ampui vahingossa työntekijän kuoliaaksi elokuvan kuvauksissa

Halyna Hutchinsia jäävät kaipaamaan useat kollegat ja ystävät.

Onnettomuus on herättänyt laajaa keskustelua alan sisällä. Esimerkiksi ohjaaja James Gunn, 51, avautui asiasta Twitterissään ja kertoi, että Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtunut tragedia on hänen pahin painajaisensa.

– Suurin pelkoni on, että joku loukkaantuu kuolettavasti ohjaamani elokuvan kuvauksissa. Kaikki, joita tämä tragedia on koskettanut, ovat ajatuksissani. Erityisesti Halyna Hutchins ja hänen perheensä, Gunn kirjoitti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?