Kanye West Ruotsissa – bongattiin McDonald’sissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Aftonbladet: Kanye West yllätysvisiitillä Ruotsissa – bongattiin McDonald’sissa

Supertähti Kanye West on ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan bongattu Trollhättanissa.

Aftonbladet uutisoi räppäri Kanye Westin saapuneen yllättäen Ruotsiin.

19.10. 1:54

Supertähti Kanye West on bongattu yllättäen Ruotsissa, uutisoi Aftonbladet. Lehti julkaisi verkkosivuillaan kuvia, joissa räppäri saapui seurueineen Trollhättanissa sijaitsevaan McDonald’s-hampurilaisravintolaan.

Kuvat paljastavat, että West asioi aurinkolasit päässään ja maski kasvoillaan ravintolan tilausautomaatilla.

Aftonbladetin saamien tietojen mukaan West olisi saapunut Ruotsiin esiinnyttyään viikonloppuna liikemies Alxandre Arnaultin häissä Venetsiassa. Lehdessä spekuloidaan räppärin saapuneen Göteborgiin selvittämään mahdollisia tulevia yhteistyökuvioitaan.

Lue lisää: Kanye West haluaa luopua koko nimestään – uusi nimi ällistyttää

McDonald’s-ketjun Ruotsin tiedottaja Henrik Nerell kertoo, että supertähti sai asioida ravintolassa kaikessa rauhassa.

– Kukaan ravintolassa ei tunnistanut häntä, ja se on varmasti ollut hänen mielestään mukavaa. Mekin ymmärsimme asian vasta, kun hän oli jo lähtenyt, Nerell kommentoi.

Sekä Aftonbladetissa että Expressenissä muistellaan, ettei räppärin visiitti sen sijaan jäänyt huomaamatta viisi vuotta sitten, kun hän vieraili Ruotsissa edellisen kerran. Tuolloin West aiheutti hysteriaa käytyään Älmhultissa sijaitsevassa Ikea-tavaratalossa.

Westin elämässä on tapahtunut lähiaikoina suuria muutoksia, kun liitto supertähti Kim Kardashianin kanssa päättyi eroon helmikuussa. Hollywoodin superpari oli yhdessä vuodesta 2012 lähtien. Heillä on neljä yhteistä lasta.

Kanye Westin ja Kim Kardashianin liitto päättyi eroon aiemmin tänä vuonna.

Samaan aikaan, kun Westin uutisoitiin pistäytyneen Ruotsissa, kertoi viihdesivusto TMZ, että räppäri on vaihtanut nimensä. Hänet tunnetaan jatkossa myös oikeuden asiakirjojen mukaan ytimekkäästi nimellä Ye.

Kanye Omari West -nimellä tunnettu räppäri on käyttänyt lyhyttä ja ytimekästä nimeä lempinimenään jo vuosien ajan. Hän otti Ye-nimen käyttöön alun perin vuonna 2018 julkaistuaan samannimisen albumin.

West on herättänyt huomiota erikoisilla tempauksillaan aiemminkin. Viime vuonna hän ilmoitti pyrkivänsä Yhdysvaltojen presidentiksi, ja tilitti vaalitilaisuudessaan muun muassa siitä, miten hän oli suunnitellut esikoislapsensa Northin abortointia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?