Kiti Kokkosen tuore kuva sai seuraajat huolestumaan – kauhistelivat näyttelijän hiusten kohtaloa

Kiti Kokkonen esitteli Instagramissa uutta tyyliään, joka sai tähden seuraajat huolestumaan.

Kiti Kokkosen tavaramerkki on kirkas, punainen kiharapehko.

Näyttelijä Kiti Kokkonen on lähes yhtä tunnettu punaisesta kiharasta hiuspehkostaan kuin rakastetusta Tanhupallo-hahmostaan. Kokkonen on totuttu näkemään julkisuudessa hiukset valloillaan ja punaiset kiharat nähdään myös Tanhupallolla.

Näin ollen monet Kokkosen seuraajista hieraisivat silmiään, kun näyttelijä jakoi omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään kuvan uudesta kampauksestaan. Kuvassa Kokkonen poseeraa kameralle suurissa silmälaseissa ja lyhyessä vaaleassa polkkatukassa.

– Näin syksyn tullen, kun muuallakin uutisoidaan leikkauksista ni uutisoin minäkin uudesta FRESHISTÄ leikkauksesta. Piristi kummasti, Kokkonen vitsaili Instagramissa.

Monet Kokkosen seuraajista olivat vakuuttuneita siitä, että kyseessä oli peruukki. Se ei kuitenkaan poistanut heidän huoltaan, sillä monet ihmettelivät, miten Kokkonen on onnistunut mahduttamaan valtavat kiharansa tiukan peruukin alle.

– Siis anteeksi mutta missä sun pehko on, ihmetteli näyttelijä Sanna Stellan.

– Miten se punainen hiuspehko mahtui tuonne peruukin alle, komppasi eräs Kokkosen seuraajista.

– Juu, hieno on. Mietin vaan että miten ton peruukin alle on saatu mahtumaan sun ihana oma peikkopehko, uteli kolmas.

– Samaa mietin, eräs seuraajista yhtyi kommentointiin.

Monet seuraajat ehtivät jo huolestua luullessaan, että Kokkonen oli oikeasti luopunut näyttävistä kiharoistaan. Näin ei kuitenkaan ollut, ja Kokkonen nähdään jälleen viikonloppuna televisioruudussa tavaramerkiksi muodostuneessa tyylissään.

Kiti Kokkonen on yksi tämän syksyn Tanssii tähtien kanssa -tähtioppilaista.

HURMAAVASTA ja etenkin lasten sydämet sulattaneesta Tanhupallo-hahmostaan tunnettu Kokkonen on tänä syksynä hurmannut tuomarit ja katsojat Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kokkonen ja hänen parinsa Marko Keränen ovat edenneet ohjelmassa jo seitsemän parhaan parin joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?