Christoffer Strandbergin piha koki melkoisen muodonmuutoksen – pian näyttelijä tunnusti totuuden kuvien takana - Viihde - Ilta-Sanomat

Christoffer Strandbergin piha koki melkoisen muodonmuutoksen – pian näyttelijä tunnusti totuuden kuvien takana

Näyttelijä Christoffer Strandberg tunnustautui Instagramissa innokkaaksi remonttimieheksi.

Christoffer Strandberg on monille tuttu viihdepersoona.

14.10. 15:08

Näyttelijänä ja televisiopersoonana kansalle tutuksi tullut Christoffer Strandberg kertoo omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään projektista, jonka parissa hän on hääräillyt syksyn mittaan. Stranberg nimittäin kertoo Instagramissa halunneensa pistää kotitalonsa pihan tänä syksynä uuteen uskoon.

– Ehkei ketään kiinnosta, mutta mä saan niin paljon iloa ja innostusta pihan laittamisesta, että pakko jakaa. En tiedä montako sataa neliömetriä kasvunestokangasta ja montako tonnia sepeliä ja kiviä tänne on syksyllä roudattu, mutta vastaus on eh, nimittäin: paljon, Stranberg kirjoittaa kuvatekstissään.

Strandberg kertoo, että hänen ja hänen puolisonsa Jannen kotipihan nurmikko ja sora olivat sulautuneet ikävästi yhteen, joten Stranberg päätti piristää pihan ilmettä luonnonkivimuurilla. Muuri erottaa nyt nurmikon ja sepelin. Stranberg esitteli pihaprojektin tähänastisia tuloksia Instagramissa useamman kuvan kera.

Stranberg myös iloitsee saaneensa puolisoltaan vapaat kädet projektin edisteämiseen. Vielä piha ei kuitenkaan ole näyttelijän mukaan täysin valmis, eikä kivimuurin parissa työskentely ole ollut aina helpoimmasta päästä.

– Kivimuuri on kuin palapeli, jokaiselle kivelle on oma paikkansa. Ja koska en halua tästä kivirivitaloa käärmeille, ei saa olla yhtään väljyyttä tai onkaloita muurissa. Hidasta hommaa siis, eikä muuri ole valmis. Vielä 4 metriä jäljellä ja taas loppui kivet…, Strandberg tuskastelee.

– Muuri valmistunee ennen talvea ja ensi kesällä laitetaan sitten nurmet kuntoon ja pääsisäänkäynnin terassia pitäisi vähän laajentaa, hän jatkaa.

Pihaprojektin valmistuessa pariskunnan kotona odottaa myös liuta muita potentiaalisia remonttiprojekteja.

– Sisällä odottaisi alakerran sisustaminen ja sisäkaton maalaus, portaikon täydellinen remppa, sekä makuuhuoneen tapetointi ja vaatekaappiratkaisun löytäminen ja toteuttaminen…, Strandberg listaa.

– En tiedä parempaa paikkaa sijoittaa aikaa, energiaa ja rahaa kuin koti. Pidän teidät ajantasalla talojutuista ja pyydän varmaan vinkkejä, hyviä firmoja ja kalastelen tietysti ”reipas poika”-kehuja jatkossakin, Stranberg kirjoittaa.

Christoffer Strandberg on pitänyt jo pitkään yhtä Janne-puolisonsa kanssa.

Strandberg ja hänen puolisonsa muuttivat alkuvuodesta hänen kotiseudulleen Siuntioon taloon, jota Strandberg kuvaili tuolloin pariskunnan unelmien kodiksi. Strandberg muutti Siuntioon aikanaan jo neljä vuotta sitten, mutta tuolloin rivitaloon. Sitä ennen hän asui puolisonsa kanssa Helsingin Punavuoressa.

Lue lisää: Christoffer Strandberg muutti Janne-puolisonsa kanssa unelmiensa taloon – ”Muutto ja sitä edeltävä aika onkin ollut meidän elämän raskainta aikaa”

Me Naisten Matkalla minuksi -juttusarjassa Strandberg kertoi nauttivansa maalla asumisesta.

– Tavallaan tämä kodin osto on osa jotain suurempaa kehitystä, jota käyn läpi. Olen tyytyväinen, ettei enää tarvitse asua Helsingin vilinässä, sillä maalla saan arkeeni hyvin vastapainoa. Liikun paljon luonnossa, koiran kanssa ja ilman. Sielu lepää, kun saa kiivetä kalliolle tai pysähtyä meren äärelle. Olen kai hyvää vauhtia keski-ikäistymässä, hän kuvaili joulukuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?