Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen saavat kuudennen lapsen - Viihde - Ilta-Sanomat

Manuela Bosco, 39, ja Tuure Kilpeläinen, 51, saavat kuudennen lapsen – taustalla oli surullinen salaisuus

Taiteilijapariskunta odottaa kiitollisena kuudetta lasta perheeseensä.

Uusperhearki on Boscolle ja Kilpeläiselle tuttua.

13.10. 10:04

Manuela Bosco, 39, ja Tuure Kilpeläinen, 51, kertovat sosiaalisessa mediassa odottavansa perheeseensä kuudetta lasta.

– Meille on tulossa kevätvauva. Kummallekin neljäs biologinen. Kuudes lapsi perheessämme. Määrä kuulostaa paljolta ja sitä se onkin, Bosco kirjoittaa.

Boscolla on huhtikuussa 2014 syntynyt tytär ja alkuvuonna 2016 syntynyt poika entisen puolisonsa Kasimir Baltzarin kanssa. Kilpeläisellä puolestaan on entisestä liitostaan vuosina 2004 ja 2007 syntyneet tyttäret. Boscon ja Kilpeläisen ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi helmikuussa 2019.

Iloisen uutisen taustaksi Bosco kertoo suruntäyteisestä vuodestaan. Hän on joutunut kärsimään aiemmin tänä vuonna kaksi keskenmenoa.

– Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta keskenmenoista, eikä tosiasiallista ymmärrystä siitä mitä se voi merkitä äidille, isälle tai perheelle ylipäätään. Kuolema yllätti täysin. Vaikka puhumme lääketieteellisin termein alkion kuolemasta, on se itselleni ollut lapseni kuolema. Asia, joka on vienyt pimeille seuduille jonne ei ole ollut aikaisemmin pääsyä. Nämä menetykset, jotka ovat aina fyysisesti lihaa ja verta, usein täynnä kipua ja synnytystuskia, ovat henkisesti portaaleja jotka johdattavat meidät sinne missä asuvat kaikki muutkin menetykset, pettymykset, häpeä, kipu, turhautuminen, kateus ja syvä suru.

– Itse näissä koloissa vaeltaneena voin nyt sanoa, että sisälläni käyneet sielut ovat olleet suunnattoman suuria lahjoja. Ne ovat puhdistaneet, siivonneet ja opettaneet minua enemmän kuin harva maanpäällinen kokemus. Niin moni asia on päässyt valoon kiitos tämän varjon. Ja tämän polun uskomattoman kauniina jalokivenä on nyt pieni kasvava ihme.

Bosco päättää kirjoituksensa huomauttamalla, että aihe on hänen mielestään edelleen tabu. Hän ei ole aiemmin kertonut saamistaan keskenmenoista julkisuudessa.

Bosco ja Kilpeläinen kertoivat erikoisesta rakkaustarinastaan IS:n yhteishaastattelussa vuonna 2020. Bosco sanoi saaneensa mediaatiossa vahvan vision, joka johdatteli heidän yhteisen suhteensa alkamiseen.

He molemmat kertoivat nauttivansa nykyään suuresti uusperhearjestaan.

– Meillä on voimakas henkinen yhteys ja paljon samoja mieltymyksiä, Tuure sanoi.

– Ja lisäksi voimakas seksuaalinen yhteys, Manuela jatkoi.

Lue haastattelu kokonaan täältä: Tuure Kilpeläinen joutui tekemään vakavan päätöksen rakastuttuaan Manuela Boscoon – nyt aviopari elää unelmiensa arkea uusioperheessä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?