Hurja painonpudotus: puoliso mykistyy Ida-Marian ulkonäöstä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuvat ennen ja jälkeen: 114-kiloinen Ida-Maria päätti pistää elämäntapansa uusiksi – puoliso menee lopputuloksesta sanattomaksi

Ida-Maria onnistuu pudottamaan rutkasti painoa Hurja painonpudotus -ohjelmassa.

13.10. 9:00

Keskiviikon Hurja painonpudotus -jakossa päästään tutustumaan 26-vuotiaan Ida-Marian elämäntaparemonttiin, joka ei sujunut aivan ongelmitta.

Hankaluuksista huolimatta Ida-Maria pääsee lopputulokseen, josta voi olla ylpeä. Kun Ida-Maria saapuu viimeiseen punnitukseen, hänen puolisonsa menee sanattomaksi.

– Oon todella ylpee Iitun suorituksesta. Kun Iitu tuli rappuset alas, olin ihan – ei sanoja löytynyt, Ida-Marian puoliso Elja kehuu.

Ida-Marian lähtöpaino oli ennen projektin alkamista 114,4 kiloa. Loppupunnituksessa hän painaa 98 kiloa eli painoa on pudonnut huimat 16,4 kiloa.

– Iitulla oli koko ajan tosi tasaista se tekeminen ja Iitun korvien väli kesti hyvin. Hän sai salilla käymisestä koko ajan enemmän energiaa ja voimaa. Se, mikä oli mahtavaa oli, että hän alkoi kaipaamaan salille, personal trainer Aku Borenius kehuu.

Muutoksen viime metreillä Ida-Maria sai pitkän liikuntakiellon umpisuolen leikkauksen vuoksi.

Lue lisää: Dramaattinen käänne Hurjan painonpudotuksen loppumetreillä: 26-vuotias Ida-Maria kiidätetään sairaalaan

Yksi isoimmista asioista, mikä merkitsee on se, miten tästä jatketaan eteenpäin. Heti kun Iitu vaan pääsee, hän menee salille ja jatkaa hommia, se on tosi hyvä juttu, Aku kertoo kaksikon tulevista suunnitelmista.

Tiedän tavoitteen ja miltä haluan näyttää, kun olen ollut normaalikokoinen ja on ollut ihan hyvä itsetunto. Ihan vielä ei olla siellä, mutta suunta on oikea, Ida-Maria sanoo.

Hurja painonpudotus Suomi keskiviikkoisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?