Mitä tapahtui Tom Cruisen kasvoille? Tuoreet kuvat ihmetyttävät faneja - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitä tapahtui Tom Cruisen kasvoille? Tuoreet kuvat ihmetyttävät faneja

Tom Cruisen muuttunut ulkonäkö aiheuttaa kummastelua sosiaalisessa mediassa.

Tom Cruise on yksi Hollywoodin suurimmista action-tähdistä.

12.10. 12:16

Fanit ovat olleet ihmeissään nähtyään tuoreita kuvia action-tähti Tom Cruisesta. 59-vuotias Cruise tallentui valokuviin käytyään baseball-pelissä San Franciscossa viime viikonloppuna.

Cruise bongattiin katsomosta poikansa Connorin, 26, kanssa ja pelissä toisistaan mittaa ottivat Los Angeles Dodgers ja San Francisco Giants.

Joidenkin mukaan Cruise näyttää tuoreissa kuvissa niin erilaiselta, ettei häntä ole tunnistaa. Twitterissä alkoi valtava debatti siitä, mitä ihmettä näyttelijän kasvoille on tapahtunut.

– Tom Cruise on joko lihonut tai hänen naamansa on täynnä täyteaineita. Itse veikkaan täyteaineita, joku kirjoittaa Twitterissä.

Monen mielestä Cruise näyttää kuvissa aivan koomikko Norm Macdonaldilta, joka kuoli syyskuun puolivälissä syöpään 61-vuotiaana.

Osa epäili, onko kuvissa Tom Cruise lainkaan.

Lue lisää: Koomikko Norm Macdonald on kuollut

Siinä missä moni syytteli näyttelijää epäedullisesta muodonmuutoksesta, osa innostui puolustamaan häntä. Erään kommentoijan mielestä on pelkästään tervettä, ettei Hollywood-tähdenkään tarvitse olla aina tikissä.

– Hänen lihomisensa johtuu varmaankin siitä, että hän ei kuvaa parhaillaan elokuvaa, joka vaatisi häneltä epäinhimillisen hyvää kuntoa. Minua suorastaan oksettaa, että hänestä tehdään nyt sen vuoksi meemejä, joku kirjoitta Twitterissä.

Tom Cruisen muuttuneesta ulkonäöstä uutisoi Daily Mail.

Cruise on viimeksi ollut tekemässä seitsemättä Mission Impossible -elokuvaa, joka tulee näillä näkymin ensi-iltaan syksyllä 2022.

Hänen huhuttiin tapailleen vastanäyttelijäänsä, 39-vuotiasta Hayley Atwellia, mutta uusimpien lehtitietojen mukaan romanssi loppui lyhyeen.

Lue lisää: Lehtiväite: Tom Cruisen, 59, suhde Hayley Atwellin, 39, kanssa päättyi – kulisseissa roihahtanut romanssi sai harmillisen päätöksen

Tom Cruise elokuvan kuvauksissa tarkalleen vuosi sitten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?