Ruhtinas Albert selittää, miksi Charlenen kotiinpaluu venyy venymistään – kertoo ruhtinattaren voinnista

Terveysongelmien riepottelema ruhtinatar Charlene ei ole voinut matkustaa kotiinsa useisiin kuukausiin.

Ruhtinatar on joutunut olemaan erossa aviopuolisostaan ja lapsistaan Jacquesista ja Gabriellasta toukokuusta lähtien.

7.10.2021 15:20

Monacon ruhtinas Albert on tiedottanut vaimonsa ruhtinatar Charlenen kauan odotetusta paluusta Monacoon.

Ruhtinas kertoi RMC-radiokanavalle, että ruhtinatar Charlene "on edelleen Etelä-Afrikassa, mutta palaa kotiin pian”.

– Meidän täytyy ensin jutella lääkäreiden kanssa muutaman päivän kuluttua, Albert selvitti People-lehden mukaan.

– Hän voi paremmin. Tämä on ollut monimutkaista, koska erilaiset ongelmat ovat vaikuttaneet häneen, hän jatkoi.

Ruhtinatar Charlenen hyväntekeväisyysmatkan Etelä-Afrikassa piti alun perin kestää vain kymmenisen päivää, mutta hän sairastui vakavaan nenän ja nielun alueen infektioon kesän alussa matkallaan. Sittemmin häntä on jouduttu operoimaan useita kertoja.

Monacon palatsi tiedotti aiemmin Express-lehdelle, että ruhtinatar joutui sairaalaan 1. syyskuuta, kun hänen vointinsa romahti nenän ja nielun alueen infektiosta aiheutuneiden komplikaatioiden takia. Charlene pääsi sairaalasta pois seuraavana päivänä vankkojen turvatoimien saattelemana.

43-vuotias Charlene julkaisi viime viikolla ensimmäisen kuvan itsestään sen jälkeen, kun hänet kiidätettiin sairaalaan syyskuun alussa. Tuoreessa Instagram-kuvassa Charlene istuu pöydän ääressä ja hymyilee leveästi. Edessään hänellä on auki oleva kirja.

Päivitys sai lukuisia kannustavia viestejä. Kuva jaettiin myös kuninkaallisaiheisessa My New Royal -blogissa, jonka kommenttiosiossa hämmästeltiin Charlenen hoikistunutta olemusta.

– Hän näyttää hyvin laihalta! Olen varma, että siellä tapahtuu paljon enemmän kuin mitä meille kerrotaan. Toivottavasti hän toipuu ja pääsee palaamaan perheensä luokse, eräs blogin lukija kirjoitti.

– Hänen pitkittynyt sairastumisensa näkyy siinä, miten paljon painoa hän on menettänyt. Hän näyttää luunlaihalta. Olen iloinen, että hänen hiuksensa ovat hieman kasvaneet.

Myös ruhtinattaren Instagramin kommenttiosiossa osa pani merkille saman seikan.

– Hän ei näytä kovin terveeltä.

– Onkohan hän kunnossa? Hän näyttää erilaiselta.

Lue lisää: Ruhtinatar Charlene julkaisi ensimmäisen kuvan itsestään yli kuukauteen – fanit huomasivat huolestuttavan seikan

Lue lisää: Ruhtinatar Charlene joutui taas sairaalaan – Albert ehti juuri kommentoida haastattelussa pariskunnan erohuhuja

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?