Tommi Läntinen esittelee uuden rakkaansa – seurustelee tunnetun psykologin kanssa

Tommi Läntinen ja Helena Åhman kertovat Instagramissa seurustelleensa puolen vuoden ajan.

Muusikko Tommi Läntinen, 62, on löytänyt uuden rakkaan. Läntinen paljasti ilouutisen Instagramissaan.

Läntinen kertoo seurustelevansa yhden Suomen tunnetuimman psykologin Helena Åhmanin kanssa. Pari on pitänyt Läntisen mukaan yhtä noin puolisen vuotta.

– Keväällä tapasin tämän ihanan leidin. Olen nyt seurustellut Helena Åhmanin kanssa puolisen vuotta. Kuvassa ollaan Haloo Helsingin julkkarikeikalla Hämeentien alla. Hei, Hellu! Läntinen iloitsee.

Åhman on työpsykologian tohtori ja kirjailija, joka on kirjoittanut muun muassa Tilannetaju-teoksen (2017) yhdessä Harri Gustafsbergin kanssa. Åhman tunnetaan myös valokuvaajana.

Åhman jakoi saman yhteiskuvan Tommi Läntisen kanssa omassa Instagramissaan.

– Viimeiset puoli vuotta on seurusteltu ja saatu jakaa monia ihania kokemuksia rakkaan Tommi Läntisen kanssa, Åhman hehkuttaa.

Helena Åhman on yksi Suomen tunnetuimpia psykologeja.

Läntinen on pysynyt vaiti rakkauselämästään sen jälkeen, kun hän ilmoitti elokuussa 2015 eroavansa avioliitostaan. Läntisen ja hänen ex-vaimonsa liitto kesti 30 vuotta.

Läntinen on puhunut myös avoimesti kamppailustaan alkoholiongelman kanssa. Hän kertoi vuonna 2015, että hänelle toi iloa jo lähes kolme vuotta kestänyt raittius.

– Raitistuminen on paras asia, mitä minulle on tapahtunut ja suurin syy siihen, miksi asiat ovat paremmin. Olen saanut ihan uutta vireyttä ja vapautta tehdä asioita, Läntinen kertoi 2015.

Lue lisää: 35-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävän Tommi Läntisen isot elämänmuutokset: raittius ja ero

Tommi Läntinen nähtiin Tähdet, tähdet -ohjelmassa 2020.

Läntinen nousi koko kansan tietoisuuteen Boycott-yhtyeen solistina 1980-luvulla.

Viime vuosina hän on esiintynyt useissa tv-ohjelmissa, kuten Tähdet, tähdet ja Selviytyjät Suomi.

Lue lisää: Tommi Läntinen avautuu uutuuskirjassa viinan ja salarakkaiden täyttämistä vuosista – petti vaimoaan ”enemmän kuin laki sallii”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?