Minkä nimen prinsessa Beatricen antaa tyttärelleen? - Viihde - Ilta-Sanomat

Minkä nimen prinsessa Beatrice antaa tyttärelleen? Arvuuttelut käyvät kuumina – yksi ylitse muiden

Pikkuprinsessan nimestä lyödään vetoa verkossa.

Prinsessa Beatrice synnytti esikoisensa lauantaina.

21.9. 17:13

Prinsessa Beatrice, 33, sai esikoistyttärensä myöhään lauantai-iltana yhdessä italialaispuolisonsa Edoardo Mapelli Mozzin kanssa. Buckinghamin palatsi tiedotti iloisesta perheuutisesta maanantaina, jolloin sekä äidin että pienokaisen kerrottiin voivan hyvin.

Palatsin julkaisema tiedote käynnisti välittömästi kuninkaallisfanien keskuudessa laajat spekulaatiot siitä, mikä vastasyntyneen kruununperillisen nimeksi tulee. Yhdysvaltalaislehti Peoplen mukaan asiasta on voinut lyödä vetoa verkossa.

Prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi seuraamassa Wimbledonin tennisturnausta heinäkuussa 2021.

Erään vedonlyöntisivuston kerrointen perusteella ylivoimaisesti suosituimmaksi nimiehdotukseksi on noussut Matilda. Monet ovat veikanneet pikkuprinsessan nimeksi myös italialaisiin sukujuuriin viittaavaa Firenzeä tai Arabellaa. Edellä mainittujen nimiehdotusten lisäksi vetoa on lyöty runsaasti myös Cecelian, Francesca ja Elisabetin puolesta.

Muutaman päivän ikäinen tyttö on kuningatar Elisabetin 12. lapsenlapsi ja prinsessa Beatricen ja prinsessa Eugenien vanhempien prinssi Andrew’n ja Sarah Fergusonin toinen lapsenlapsi, sillä Eugenie sai poikalapsen helmikuussa 2021.

Pikkuprinsessa kuuluu äitinsä tavoin Britannian kruununperimysjärjestykseen, jossa hän on tällä hetkellä 11. sijalla heti prinsessa Beatricen jälkeen. Tytön syntymä pudotti Beatricen pikkusiskon prinsessa Eugenien sijalle 12. Ensimmäisenä perimysjärjestyksessä on prinssi Charles.

Prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi avioituivat vuonna 2020.

PRINSESSA Beatrice ja Mapelli Mozzi ovat pitäneet yhtä noin kolmen vuoden ajan. He avioituivat salaisissa häissä kesällä 2020.

Avioliittonsa myötä Beatrice astui osaksi yhtä Euroopan hulppeinta sukua. Upporikkaan italialaisperheen kasvatti nimittäin pesee varallisuudellaan jopa prinsessan, ja hänen suvussaan on lukuisia arvovaltaisia henkilöitä, muun muassa suurlähettiläitä ja piispoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?