Lauri Tähkä, Antti Tuisku, Jenni Vartiainen ja kymmenet muut tähtiartistit laittoivat hynttyyt yhteen: kuuntele maistiainen ikonisesta hitistä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Lauri Tähkä, Antti Tuisku, Jenni Vartiainen ja kymmenet muut tähtiartistit laittoivat hynttyyt yhteen: kuuntele maistiainen ikonisesta hitistä!

Pidä huolta -kappaleen uudella versiolla pyritään keräämään rahaa lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi.

21.9. 9:05

Lasten ja nuorten mielenterveys on etenkin korona-aikana noussut yhdeksi valtakunnan suurimmista huolenaiheista. Vaikka yhä useammat lapset ja nuoret kamppailevat mielenterveytensä kanssa päivittäin, apua saavat vain harvat ja valitut, sillä mielenterveyspalvelut ovat monin paikoin hyvin ruuhkautuneita.

Nyt Suomen musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet haluavat tehdä asiaan muutoksen. Yli 70 suomalaisartistia esiintyy nyt jo edesmenneen Pave Maijasen ikonisen Pidä huolta -kappaleen uudella versiolla, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi.

Pidä huolta -kappaleen uudella versiolla esiintyy yhteensä yli 70 suomalaisartistia.

Tiedotteen mukaan kappaleella mukana ovat muun muassa JVG, Antti Tuisku, Haloo Helsinki!, Lauri Tähkä, Jenni Vartiainen, Erin, Anna Puu, Vesala, Samu Haber, Elastinen, Chisu, Mikael Gabriel, Rita Behm, Sanni ja Gasellit.

– Idea kappaleen uudelleenversioinnista syntyi hyväntekeväisyysjärjestö Pietarinkadun Oilersin toimesta Paven vielä eläessä. Vaikka hän on valitettavasti edesmennyt, hän ehti antaa hyväksyntänsä ajatukselle, että kappale päivitettäisiin uusien artistien kanssa hyväntekeväisyyskäyttöön, Toivon Kärjen perustajiin ja kappaleen tuottajiin kuuluva Jukka Immonen kertoo tiedotteessa.

Haloo Helsinki! -yhtye on yksi hyväntekeväisyyshaasteeseen mukaan lähteneistä kokoonpanoista.

Immosen lisäksi kappaleen ovat tuottaneet Antti Riihimäki, Simo ”Jurek” Reunamäki ja Eppu Kosonen.

Kappale on osa Toivon Kärki ry:n ja MIELI ry:n yhteistä Pidä huolta -hyväntekeväisyyshaastetta, jonka avulla on tarkoitus parantaa nuorten pääsyä avun piiriin. Tiedotteen mukaan suurin osa lahjoituksista kanavoidaan keskustelupalvelu Sekasin-chattiin, jonka kautta pystytään auttamaan vaikeissa elämäntilanteissa olevia nuoria.

Pidä huolta -kappaleen uusi versio julkaistaan kokonaisuudessaan ke 22.9. klo 00.00 ja musiikkivideo samaisena päivänä klo 9.00.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?