Liam Gallagher väittää pudonneensa helikopterista - Viihde - Ilta-Sanomat

Rocktähti julkaisi karun kuvan murjotusta naamastaan – kertoo pudonneensa helikopterista

Someseuraajat epäilevät rocktähti Liam Gallagherin hurjaa väitettä.

Liam Gallagher on brittiläinen muusikko, joka tunnetaan erityisesti Oasis-yhtyeen laulajana.

20.9. 18:51

Oasis-yhtyeen keulakuvana tunnettu brittimuusikko Liam Gallagher, 48, julkaisi lauantai-iltana Twitterissä kuvan ja tekstin, joka sai monet someseuraajat hieraisemaan silmiään.

Jakamassaan kuvassa Gallagher poseeraa selfiessä naama murjottuna ja laastareiden peitossa. Twiitissä hän kertoo pudonneensa helikopterista.

– Tsekatkaa tämä, tipuin viime yönä helikopterista. Kuka väitti, että rock’n’roll on kuollut, muusikko veistelee Twitterissä.

Seuraavassa julkaisussaan Gallagher kertoo, että aikoo tehdä kyseisestä kuvasta seuraavan levynsä kannen.

Rock-tähden someseuraajat eivät kuitenkaan nielleet tähden tarinaa purematta. Eräs Twitter-käyttäjä epäili, että Gallagher on putoamisen sijaan kompastunut portailla astuessaan ulos helikopterista.

Toinen pyytää videomateriaalia todisteeksi.

The Independentin mukaan Gallagher esiintyi Englannin Newportissa pidetyillä festivaaleilla hieman ennen väitetyn onnettomuuden tapahtumista. Tapahtuneesta uutisoi myös People.

LIAM GALLAGHER opittiin tuntemaan öykkärimäisenä luonnonlapsena, joka toteutti 90-luvulla kaikki estottoman ja vastuuttoman rocktähden oikut ja tempaukset, mitä kuvitella saattaa.

Siitä saakka hän on niittänyt mainetta musiikkipiirien törkyturpana, joka sanoo mitä sylki suuhun tuo niin somessa kuin muuallakin.

Gallagher on esiintynyt Suomessa kolmesti: kaksi kertaa sooloartistina (2019 ja 2917) ja kerran Oasis-yhtyeen kanssa (2000). Kotimaassaan Englannissa Gallagher nauttii yhä supertähden suosiota – kuten helikopteriajeluista päätellä saattaa.

Gallagher keikalla Turussa 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?