Maria Veitolan toteamus seksikkyydestä hämmentää Satu Silvoa – kertoo mitä mieltä hän on imagostaan ”miesten päiväunena” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maria Veitolan toteamus seksikkyydestä hämmentää Satu Silvoa – kertoo mitä mieltä hän on imagostaan ”miesten päiväunena”

Maria Veitola vierailee Reidar Palmgrenin ja Satu Silvon taiteilijakodissa. Lehtileikkeiden selailu johtaa keskusteluun tähden seksikkäästä imagosta.

Satu Silvo ja Reidasr Palmgren tarjoilevat puutarhassaan Maria Veitolalle Silvon itse tekemiä mehuja.

21.9. 6:45

Maria Veitola vierailee torstain Yökylässä-jaksossa taiteilijapari Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin luona Helsingin Käpylässä. Veitola pohtii matkalla, miten ”Suomen Sophia Lorenin” Satu Silvon elämää leimaavat isot tragediat ja käänteet.

Kahden taiteilijan kotia ei ole Silvon sanojen mukaan mitenkään sisustettu. Omakotitalo onkin täynnä erikoisia ja kiinnostavia esineitä ja valokuvia Silvon elämän varrelta.

Pian päästäänkin Loreniin. Veitola tiedustelee Silvolta, koska häntä on ensimmäisen kerran verrattu legendaariseen italialaiseen näyttelijään ja seksisymboliin ja miltä se tuntuu.

– Oisko Niskavuoren aikana? Ei se tunnu oikein miltään, Silvo pohtii.

Veitola ja Silvo jatkavat keskustelua Silvon imagosta myöhemmin puutarhassa selatessaan isoa leikekirjaa, johon on koottu Silvosta tehtyjä lehtijuttuja vuosien varrelta.

– Sulla oli se kohuttu ilotytön rooli. ”Muuttui perheenäidistä ilotytöksi”...., Veitola lukee erästä otsikkoa.

Silvo kertoo, että kun hän erosi avioliitostaan, julkisuudessa häntä alettiin yhdistää vaikka keihin miehiin. Kerran Silvolle sitten riitti.

– Kävelin lehteen. Sanoin sille toimittajalle, että olet loukannut mun äitiyttä, ihmisyyttä, naiseutta. Nyt mä vedän turpaan, keskelle naamaa ja varmaan sattuu, Silvo kuvailee.

– Oikeesti? Sä oot tollanen! Veitola hämmästelee Silvolle, joka vakuuttaa, ettei hän oikeasti olisi toteuttanut uhkaustaan.

Veitola sanoo Silvolle, että seksikkyys on kuitenkin asia, joka häneen liitetään ja häntä pidetään ”hottiksena” ja ”miesten päiväunena”. Se ei ole asia, joka Veitolaan itseensä on koskaan hänen mukaansa yhdistetty.

– Aijaa, mä ajattelin että kaikkiin naisiin? Silvo miettii.

– Ei, ei, vain tiettyihin ja sinä olet yksi heistä, Veitola vastaa.

– Onko se ihanaa, mitä se on? Veitola jatkaa.

Silvon mukaan hän ei kauheasti asiaa miettinyt.

– Jos nyt katsoo jälkikäteen, kyllähän se on sitä että halutaan, että tissivako näkyy, mutta minkä sää näille mahdat.

Silvolla itsellään on aivan toisenlainen ajastus itsestään. Hän näyttää Veitolalle mustavalkoista kuvaa eräästä roolista, jossa hän seisoo merenrannalla tuulessa villapaita ja takki päällä

– Tällainen mä ehkä oikeasti enemmän oon. Siellä saaristossa ja merellä.

– Mut on haluttu nähdä näin. Ehkä itse olen halunnut jotain muuta.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla torstaisin klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?