Elina Gustafsson järkyttyi tanssiohjelmasta pudottuaan – itki vuolaasti tanssiparinsa kanssa: ”Suomi ei ollut meihin valmis” - Viihde - Ilta-Sanomat

Elina Gustafsson järkyttyi tanssiohjelmasta pudottuaan – itki vuolaasti tanssiparinsa kanssa: ”Suomi ei ollut meihin valmis”

Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ja Ansku Bergströmin putoaminen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta järkytti paitsi parin itsensä, myös muut tanssiparit ja yleisön. Tanssipari itki vuolaasti kameroiden sammuttua.

Elina Gustafsson (vas.) ja tanssiparinsa Ansku Bergström putosivat kisasta sunnuntaina.

20.9. 10:23

Kyyneleet virtasivat suoran Tanssii tähtien kanssa -lähetyksen jälkeen, kun ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tanssinopettaja Ansku Bergström saapuivat median haastateltaviksi. He itkivät vuolaasti ja halasivat toisiaan.

Sitä ennen studiossa oli kuultu valtavia huokauksia ja muiden tanssiparien äänekästä ihmettelyä siitä, miten kyseinen pari voi tippua kisasta varsin näyttävän ja iloisen tanssiesityksen jälkeen.

Pari putosi kisasta toisena, sillä viime viikolla kisan jättivät Kari Kanala ja Claudia Ketonen.

– Harmittaa todella paljon, sillä me vedimme ihan järjettömän hyvän show’n ja tanssiesityksen ja olimme opetelleet sairaan vaikeat koreografiat, Elina Gustafsson totesi surullisena.

– Suomen kansa ei selvästi ollut valmis kahden naisen show’hun, hän jatkoi.

Elina kertoi saaneensa kauden aikana myös aivan toisenlaista palautetta, sillä monet äidit ovat ottaneet yhteyttä Elinaan kertoen, miten tärkeää on, että tv:ssä tanssivat keskenään myös samaa sukupuolta olevat ihmiset.

– Äidit ovat kertoneet, että heidän lapsensa fanittavat meitä, koska tarjoamme jotain muuta kuin perinteistä tapaa. Olemme kuulemma inspiroineet monia lapsia siinä, että myös kaksi naista voi tanssia keskenään.

Elinaa harmittaa oma putoamisensa juuri siksi, että hän teki ohjelmaa osittain seksuaalivähemmistöille.

– Heidän vuoksi toivoin, että Suomi olisi ollut tähän valmis.

Ansku Bergström oli aivan yhtä pettynyt kuin tanssioppilaansa.

– Olen jotenkin jopa järkyttynyt tästä lopputuloksesta, sillä meidän tanssimme menivät niin hyvin ja Ellu on ollut todella hyvä, Ansku totesi.

Tanssiparilla oli tunteidentäyteinen ilta.

Kumpaakin kismittää sekin, että ensi viikon tanssi oli jo valmiiksi mietitty ja sitä oltiin jopa treenattu jo ahkeraan.

– Meillä olisi ollut vuorossa pasodoble, ja siinä olisi ollut ihan helvetin hieno nostokin, jota olemme jo viikon treenanneet, Elina paljasti.

– Olen sen noston vuoksi ihan mustelmilla ja minulla on kädessä pieni reikäkin, kun olemme treenanneet sitä niin tiuhaan, hän jatkoi.

Elinan oli tarkoitus nostaa Ansku yläilmoihin, mutta sitä shownumeroa ei nyt nähdä. Moni fani oli jo ehtinyt lähettää parille toivomuksen siitä, että kaksikko pitäisi ensi sunnuntaina ”Varjo-TTK-lähetyksen”.

– Fanini ovat laittaneet tosi paljon viestejä, että tämä pudotus oli sydäntä murskaavaa ja sokki, eivätkä he halua enää katsoa koko ohjelmaa, Elina kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?