Tällainen on Renny ja Johanna Harlinin luksushäiden ohjelma - Viihde - Ilta-Sanomat

Rakkautta ilmassa! Tällainen on Harlinien luksushäiden ohjelma – morsiamen nimettömässä kimaltelee kolmen karaatin timantti

Renny ja Johanna Harlinin kolmipäiväisiä hääjuhlia vietetään Etelä-Ranskassa.

Renny ja Johanna Harlinin avioliiton siunaustilaisuus järjestettiin perjantaina. Pariskunta poistui kirkolta italialaisvalmisteisella veneellä.

18.9. 11:16

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin, 62, ja hänen puolisonsa Johanna Harlinin, 27, häitä juhlitaan tällä viikolla Ranskan St. Tropezissa. Kolmipäiväisen hääjuhlan etenemistä on voinut seurata Instagramista, johon pariskunta on päivittänyt toinen toistaan näyttävämpiä otoksia juhlahumusta.

Juhlallisuudet alkoivat jo torstaina, jolloin koko hääseurue illallisti yhdessä tunnelmallisessa rantaravintolassa. Ruokailun lisäksi illan ohjelmaan kuului tanssia ja rentoa yhdessäoloa. Sekä Renny että Johanna Harlin jakoivat omilla Instagram-tileillään videon, jossa silminnähden rakastunut pariskunta tanssahtelee yhdessä kadulla ja suutelee toisiaan intohimoisesti.

– Harlinien häiden ensimmäinen päivä. Täydellinen ilta kaikkien rakkaimpien ystäviemme ja perheenjäsentemme kanssa, Johanna Harlin kirjoitti julkaisun kuvatekstissä.

Perjantaina vuorossa oli avioliiton siunaustilaisuus, joka tapahtui historiallisessa Église Notre-Dame-de-l'Assomption de Saint-Tropez -kirkossa. Kyseinen rakennus valmistui jo vuonna 1784, ja se on yksi kaupungin tärkeimmistä maamerkeistä.

Vaikka Harlinit ovat olleet virallisesti naimisissa jo kesäkuun puolivälistä, siunaustilaisuuden kulku ei IS:n tietojen mukaan poikennut juurikaan normaalista vihkimisestä.

Upeaan, merenneitomalliseen hääpukuun pukeutunut morsian asteli alttarille isänsä Antti Kokkilan saattelemana. Taustalla soi varta vasten tilaisuuteen sävelletty teos Arrival of Johanna, joka kääntyy suomeksi Johannan saapumiseksi. Kappale on suomalaissäveltäjä Tuomas Kantelisen käsialaa. Perinteisen seremonian lisäksi englanninkielisen siunaustilaisuuden ohjelmaan kuului morsiamen ystävän lauluesitys.

Antti Kokkila saattoi Johanna-tyttärensä käsipuolessaan alttarille. Taustalla soi häitä varten sävelletty kappale Arrival of Johanna.

Renny ja Johanna Harlinin avioliiton siunaustilaisuus järjestettiin englanniksi, ja se noudatti pitkälti perinteisen hääseremonian kaavaa.

Harlinien avioliitto siunattiin vuonna 1784 valmistuneessa ranskalaiskirkossa. Rakennus on yksi St. Tropezin tunnetuimmista maamerkeistä.

Tilaisuuden jälkeen hääpari poistui kirkolta italialaisvalmisteisella Riva-veneellä. Johanna Harlin jakoi Instagram-tarinassaan videon, jossa onnellinen aviopari siemailee venematkan aikana kuohuvaa ja suukottelee toisiaan lempeästi. Morsiamen nimettömässä kimaltelee näyttävä vihkisormus, jota koristaa IS:n tietojen mukaan kolmen karaatin timantti.

Pariskunnan hääjuhlaa vietettiin yksityiskäyttöön varatussa huvilassa, ja perinteiseen tapaan illan kohokohtia olivat hääkakun leikkaus ja avioparin ensitanssi.

MTV:n kesäkuussa julkaistun tiedotteen mukaan parin häihin oli alun perin tarkoitus kutsua 150–200 vierasta. Vierasmäärää jouduttiin kuitenkin karsimaan Ranskan koronavirustilanteen vuoksi, ja lopulta paikalle kutsuttiin vain pariskunnan lähimmät sukulaiset ja ystävät.

IS:n tietojen mukaan hääseurueeseen kuuluivat muun muassa elokuvatuottaja Markus Selin ja Renny Harlinin Luukas-poika, jotka molemmat toimivat häissä bestmanin roolissa. Johanna Harlinin Instagram-tarinoista selviää, että kaksi ystävää toimivat hänen kaasoinaan.

Renny Harlin poseeraa yhdessä kolmen bestmaninsa kanssa. Oikealla elokuvaohjaajan poika Luukas ja hänen rinnallaan elokuvatuottaja Markus Selin.

Lauantaina hääjuhlat jatkuvat rannalla järjestettävällä brunssilla, ja sunnuntaina Harlinit suuntaavat IS:n tietojen mukaan kohti uutta kotikaupunkiaan Lontoota, jossa Renny Harlinin on tarkoitus jatkaa uuden Refuge-elokuvansa jälkitöitä. Kun trilleri valmistuu, kansainvälistä mainetta niittänyt ohjaajan on määrä aloittaa uusi elokuvaprojekti.

Lue lisää: Harlinit muuttavat Lontooseen – pari iloitsee Instagramissa uudesta elämänvaiheesta

HARLINIEN häät tullaan näkemään kokonaisuudessaan pariskunnan omassa tosi-tv-ohjelmassa, jota esitetään MTV:n suoratoistopalvelussa. The Harlins -nimeä kantavan sarjan julkaisupäivää ei vielä ole paljastettu.

Heinäkuun puolivälissä Harlinit kertoivat Instagramissa menneensä naimisiin kaikessa hiljaisuudessa jo 14. kesäkuuta. He kertoivat syyksi Ranskan lainsäädännön.

– Ranskan lain mukaan meidän on pakko tehdä paperityöt hyvissä ajoin Suomessa ennen sitä, Johanna Harlin totesi Instagram-tarinassaan.

– Meidän häät on vasta syyskuussa, mutta virallisesti me ollaan oikeastaan kyllä nyt naimisissa papereiden mukaan. Mutta meidän sydämissä meidän häät tapahtuu vasta Ranskassa sitten syksyllä, hän jatkoi.

Lue lisää: Renny ja Johanna Harlin ovat menneet naimisiin jo kesäkuussa

VAIN päivää ennen avioitumisuutisen paljastamista Harlinit juhlivat kihlajaisiaan hulppein menoin Helsingissä. He järjestivät Kulosaaren Casinolla suuret kihlajaisjuhlat, joihin oli kutsuttu kymmeniä julkisuudesta tuttuja kasvoja.

Lue lisää: Renny ja Johanna Harlinin hulppeat kihlajaiset vilisivät julkkisvieraita – juhlapari saapui paikalle näyttävästi

Juttua muokattu klo 11:48. Juttuun lisätty kuvatekstit.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?