Hengenvaarallisesti ylipainoinen Anna-Mari, 37, laittoi elämänsä täysin uusiksi televisiossa – uskomaton lopputulos sai puolisonkin sanattomaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Hengenvaarallisesti ylipainoinen Anna-Mari, 37, laittoi elämänsä täysin uusiksi televisiossa – uskomaton lopputulos sai puolisonkin sanattomaksi

Hurjan painonpudotuksen illan jaksossa seurataan 37-vuotiasta imatralaista Anna-Maria.

15.9. 9:30

Kolmen lapsen äiti kertoo, ettei ole vuosiin pitänyt kunnolla huolta itsestään. Ruokarytmi on pahasti pielessä, eikä jaksaminen riitä liikkumiseen. Ohjelman alussa hän painoi 150 kiloa.

Loppupunnituksessa ohjelmaa juontavan Ellen Jokikunnaksen ja omien läheistensä eteen astuu hurjasti muuttunut nainen.

– Kun lähdit mukaan, olit hengenvaarallisesti ylipainoinen. Ensimmäisessä lääkärintarkistuksessa sulle tuli yllätyksenä, että sulla todettiin diabetes ja aloitettiin heti lääkitys. Mitä sun terveydentilalle kuuluu nyt? Ellen kysyy.

– Mulla ei ole mitään lääkityksiä, Anna-Mari hymyilee läheisten hurratessa.

Kahdeksan kuukauden muutoksen aikana Anna-Mari laittoi elämäntapansa remonttiin ohjelman asiantuntijoiden avulla. Ruokavalio, liikunta sekä mahalaukun ohitusleikkaus auttoivat karistamaan kiloja. Erityiskiitosta Anna-Mari saa personal trainer Tarja Kokolta, joka kehuu Anna-Marin mieletöntä asennetta.

Myös aviomies Janne on muutoksesta lähes sanaton.

– Tää matka on ollut ylä- ja alamäkeä, mutta kuten näkee, huikee muutos. Kun vanhoja kuvia katsoo, ei vieläkään meinaa uskoa, vaikka päivittäin näkee – ihan mahtavaa työtä on Anna-Mari tehnyt.

Viimeisessä punnituksessa paljastuu, että Anna-Mari on karistanut terveellisillä elämäntavoilla 53 kiloa. Ennen 150 kiloa painut nainen painaa nyt 97 kiloa.

– En toivo, että elämä tulee olemaan tasaista ja normaalia arkea. Se saa olla täynnä kaikenlaisia ylä- ja alamäkiä, tähtisadepölyä ja kaikkea hurmaavaa, kyyneliin liikuttunut Anna-Mari sanoo.

Hurja painonpudotus Suomi keskiviikkoisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?