Koomikko Norm Macdonald on kuollut - Viihde - Ilta-Sanomat

Koomikko Norm Macdonald on kuollut

Kanadalainen näyttelijä menehtyi 61-vuotiaana syöpään.

Macdonaldin kuolinsyy oli pitkälle edennyt syöpä, jota vastaan hän oli taistellut yhdeksän vuoden ajan. Kuva palkintogaalasta vuodelta 2016.

14.9. 23:35

Kanadalainen näyttelijä ja koomikko Norm Macdonald on kuollut. Vuonna 1959 syntynyt Macdonald oli kuollessaan 61-vuotias.

Macdonaldin menehtymisestä kertoi ensimmäisenä viihdesivusto Deadline.

Macdonaldin kuolinsyy oli pitkälle edennyt syöpä, jota vastaan hän oli taistellut yhdeksän vuoden ajan. Macdonald piti sairautensa visusti yksityisasianaan eikä halunnut puida sitä koskaan julkisesti.

– Hän oli kaikista ylpein komediastaan. Hän ei halunnut, että syöpädiagnoosi vaikutti siihen, miten yleisö tai hänen rakkaansa näkivät hänet, Macdonaldin tuottajakollega ja hyvä ystävä Lori Jo Hoekstra sanoi Deadlinelle.

Ottawassa stand up -koomikkona aloittanut Macdonald tunnetaan parhaiten uutisankkurin roolistaan sketsisarja Saturday Night Livessä 1993–98. Hän tuli tunnetuksi erityisesti ilmeettömästä ja lakonisesta huumoristaan ja terävistä ja oivaltavista heitoistaan.

Macdonald sai potkut Saturday Night Livestä ristiriitaisten tapahtumien jälkeen vuonna 1998, ja sen jälkeen hän esitti pääosaa omassa komediasarjassaan Norm 1999–2001.

Macdonald esiintyi myös useissa elokuvissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?