Ensitreffit alttarilla -sulhanen julkaisi ennennäkemättömiä kuvia hääpäivältään – hupaisat otokset kulisseista hurmasivat katsojat - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -sulhanen julkaisi ennennäkemättömiä kuvia hääpäivältään – hupaisat otokset kulisseista hurmasivat katsojat

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa alttarille astelivat muun muassa Niina ja Lari, jotka vaikuttivat viihtyvän toistensa seurassa alusta asti.

Larin ja Niinan keskinäinen kemia ei ole jäänyt katsojilta huomaamatta.

14.9. 21:33

Rakastetussa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on edetty jo siihen pisteeseen, että kaikki neljä pariskuntaa ovat tavanneet toisensa alttarilla ja sanoneet tahdon. Erityisen hyvin toistensa seurassa vaikuttavat viihtyvän Lari ja Niina, joiden keskinäinen kemia ei ole jäänyt katsojilta huomaamatta.

Lari ja Niina kertoivat lämpimistä tunteista toisiaan kohtaan jo varsin pian ensikohtaamisen jälkeen. Kaksikon hääpäivä oli täynnä tunnetta ja nyt analyytikkona työskentelevä Lari on tarjonnut myös seuraajilleen Instagramissa kurkistuksen tuoreen avioparin tärkeän päivän kulisseihin.

– Helposti parhaat häät, jotka olen koskaan järjestänyt itselleni. Tiedän, että olette jo kyllästyneet näihin, mutta tässä on lisää hääkuvia, jotka on ottanut isäni. Lupaan, että nämä ovat viimeiset, Lari kirjoittaa Instagramissa.

Lari julkaisi omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään myös toisen kuvasarjan, jonka otokset ovat valokuvaaja Jonathan Melartinin käsialaa. Kumpainenkin päivitys sai Larin Instagram-seuraajilta iloisen vastaanoton ja he vaativatkin miestä julkaisemaan vielä lisää kuvia tärkeästä päivästään.

– Menin 1.6.2021 naimisiin täysin tuntemattoman ihmisen kanssa. Voin lämpimästi suositella tätä kaikille, jotka harkitsevat järjestettyä avioliittoa, Lari veisteli Instagram-päivityksessään.

Taannoin Lari ehti myös paljastaa Instagramissaan, millaisiin puuhiin tuore aviopari ryhtyi heti ensimmäisenä yönään. Larin tuolloin jakamassa videossa hän ja tuore vaimo esittävät kameralle hauskan tanssin. Tanssin alussa Lari polvistuu ja esittää avaavansa sormusrasian ihastuksissaan henkäilevälle Niinalle.

– Menin täysin tuntemattoman ihmisen kanssa naimisiin kesäkuussa, ja tällaista me puuhasimme hääyönämme, Lari kirjoitti päivityksessään.

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -sulhanen paljastaa jo, mitä hääsviitissä tapahtui kameroiden sammuttua – tuore aviopari antautui yllättävään touhuun

KATSOJAT huomasivat nopeasti, miten jo hääjuhlassa parin välillä vallitsi mutkaton ja hilpeä tunnelma. Noutopöydässä Niina muun muassa pohti, saako hän valita syötäväkseen mitä haluaa. Pian keskustelu saikin pikkutuhman vivahteen.

– Saaks ronkkii? Niina kysyi.

– Mä luulen, että sulla on kyllä tänään oikeus ronkkia, Lari vastasi.

– Ihan mitä mä haluun? Niina jatkoi saaden Larin puhkeamaan nauruun.

– Se on se vaimon oikeus ronkkia ihan mitä sä haluat, Lari vastasi pilke silmäkulmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?