Jaajo Linnonmaa ajautui ällöttävään tilanteeseen huoltoasemalla – lopputulos jätti radiojuontajan sanattomaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Jaajo Linnonmaa ajautui ällöttävään tilanteeseen huoltoasemalla – lopputulos jätti radiojuontajan sanattomaksi

Linnonmaa kertoi Radio Suomipopin Aamulypsyssä erikoisesta tilanteesta, johon hän ajautui huoltoasemalla matkalla Diili-ohjelman kuvauksiin.

Linnonmaan perheen arjesta ei vauhtia puutu, mikä nähtiin jälleen maanantaiaamuna.

14.9. 18:00

Radiojuontajana ja televisiopersoonana tuttu Jaajo Linnonmaa kertoi tiistaina Radio Suomipopin suorassa Aamulypsy-lähetyksessä selkkauksesta, joka hänelle sattui huolto-asemalla maanantaiaamuna.

Linnonmaan luotsaaman Diili-ohjelman uuden tuotantokauden kuvaukset käynnistyivät maanantaina. Linnonmaan perheessä aamut ovat vilkkaita, sillä Linnonmaalla ja hänen puolisollaan on neljä lasta. Vauhtia ei puuttunut maanantaiaamunakaan, joten Linnonmaalle tuli lopulta kiireinen lähtö kuvauspaikalle.

– Mä lähdin ajamaan, niin tottakai auton tankki aivan kuiva. Ei edes silleen, että montako kilometriä tällä pystyy ajamaan vaan aivan punaisella. Ajan huoltoasemalle ja siinä tankkailen ihan rauhassa, Linnonmaa kertasi maanantaiaamun tapahtumia juontajakollegalleen Tuukka Ritokoskelle.

Linnonmaa nähdään myös Diili-ohjelman tulevalla tuotantokaudella.

Linnonmaa kertoi Ritokoskelle kuulleensa vaimoltaan useaan otteeseen kuinka perheen auto on täynnä roskia. Niinpä Linnonmaa päätti tankkauksen lomassa heittää autossa olleita papereita ja muita roskia roskakoriin.

–Roskis oli aika täynnä mutta katsoin, että kyllä nämä sinne menee. Saman tien kun päästin kädet irti, kuuluu roskiksen pohjalta sellainen kolahdus. Mun auton avaimet putosi sinne roskikseen, Linnonmaa kertoi.

Linnonmaan ensimmäinen ajatus oli avata roskakori, tehdä roskapussiin pieni reikä ja napata auton avaimet roskakorin pohjalta. Linnonmaan suunnitelma ei kuitenkaan onnistunut, sillä roskakori oli lukossa. Miehelle ei siis lopulta jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin marssia huoltoasemalle sisään ja kertoa henkilökunnalle tapahtuneesta.

Linnonmaa on radiojuontaja, televisiopersoona sekä neljän lapsen isä.

Avaimia roskakoriin ei kuitenkaan löytynyt myöskään henkilökunnalta, sillä ne olivat puolen tunnin ajomatkan päässä olleen palvelumestarin hallussa. Linnonmaalla oli kiire kuvauksiin, eikä hänellä ollut aikaa odottaa. Niinpä Linnonmaa alkoi tyhjentämään täyttä roskakoria jätesäkkiin yksi kerrallaan ja etsimään avaimiaan.

– Rupean tyhjentämään sitä, otan siitä vähän öljytönikkää, hodaripapereita, missä on ketsuppia ja kaikkea muuta. Menen sinne puoliksi itse sisään. Olin olkapäätä myöten ketsupissa, sinapissa, öljyssä ja kahvissa. Nostin pussin niin ylös kuin sain ja työnsin käden niin syvälle. Siellähän oli sitten kaksi litraa kahvia, kokista ja kaikkea muuta, Linnonmaa selitti.

– Lopulta mä tunnen, että täällähän se kova onkin. Siellä oli yhdeksänwattinen sellainen patteri, minkä vaimo oli käskenyt ostaa palohälyttimeen. Sitten mä kävelen takaisin autoon ja tajuan, että avaimet ovat siinä kupissa, missä niiden kuuluukin olla, Linnonmaa päätti tarinansa yhä epäuskoisena.

Jaajo Linnonmaa juontaa Radio Suomipopin suosittua Aamulypsy-aamuohjelmaa yhdessä Ritokosken ja Janni Hussin kanssa. Lisäksi Linnonmaa on nähty televisiossa niin Diili-ohjelmassa kuin Haluatko miljonääriksi -visailun juontajanakin.

Radio Suomipop ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?