Fani ehdotti seksiä Jarkko Aholalle - Viihde - Ilta-Sanomat

Nuori nainen lähestyi Jarkko Aholaa suoralla seksiehdotuksella – härski kysymys laittoi laulajalle jauhot suuhun

Laulaja Jarkko Ahola kertaa elämäänsä ja uraansa keskiviikkona ilmestyvässä kirjassa. Suosio on johtanut erikoisiin tilanteisiin.

Jarkko Ahola tuli suurelle yleisölle tutuksi Tähdet tähdet -ohjelmasta vuonna 2015.

15.9. 7:30

Teräsbetonista tuttu, sittemmin soolouralle siirtynyt ja muun muassa Elämäni biisi -ohjelmassa nähtävä solisti Jarkko Ahola, 44, oli erään kerran firman yksityiskeikalla Iisalmessa, kun naispuoleinen fani lähestyi häntä suoralla seksiehdotuksella.

Komeaääninen laulaja muistelee tapahtunutta urastaan ja elämästään kertovassa kirjassa Jarkko Ahola – Mies ja ääni (Minerva), joka ilmestyy keskiviikkona.

– Se oli sellainen kahden miehen erikoiskeikka, joita silloin tällöin teimme. Yleisö oli hyvin mukana, ja itsekin koin, että oli loistava meininki. Firman henkilökunta oli varmaan päättänyt, että tänään jumalauta pidetään hauskaa, tai ainakin sellainen tunnelma välittyi meille asti, Ahola kertoo kirjassa.

Keikan jälkeen muusikot siirtyivät oluelle hotellin baariin, jossa heitä alettiin yllättäen kohdella kuin maailmanluokan tähtiä.

– Kaikenlaista jengiä tuli ja meni ja juttua riitti. Se oli sellaista hyväntahtoista meininkiä ja porukat kantoivat meille juomia pöytään.

Jossain vaiheessa Ahola lähti etsimään vessaa päästäkseen hetkeksi pois hälinästä, kun hänen olkaansa koputettiin.

– Varsin viehättävä nuori nainen kysyi: ”Jarkko, voisitko sä panna mua?” Puskista tullut kohtuullisen suora ehdotus yllätti sen verran, että en ihan heti saanut sanaa suustani. Niinpä nainen ehti jatkaa: ”Se olisi kunnia-asia myös mun poikaystävälle.”

– Vaikka oltiin ihan kunnia-asian äärellä, sain vihdoin ääntä ulos itsestäni ja kieltäydyin kohteliaasti tarjouksesta, Ahola muistelee erikoista kohtaamista.

Jarkko Ahola edusti Suomea Teräsbetoni-yhtyeen laulajana vuoden 2008 euroviisuissa Belgradissa.

Ahola kertoo kirjassa myös muista vähän vähemmän intiimeistä fanikohtaamisista. Hän kertoo saaneensa tukijoukoiltaan erilaisia lahjoja, kuten itseään esittävän maatuskan, useita tauluja, käsitöitä, näköisfiguureja sekä omalla nimellään tai nimikirjaimillaan koristeltuja koruja.

Ahola kertoo toisinaan hämmentyvänsä saamastaan suosiosta. Eräs kirjaa varten haastateltu fani kertoo ottaneensa Aholan keikan takia palkattomia vapaapäiviä, käyneensä kampaajalla ja kosmetologilla sekä pettyneensä karvaasti, jos artisti ei syystä tai toisesta ehtinyt antaa keikan jälkeen tavata kasvotusten.

Toisella kerralla ennen Euroviisuja hän sai fanikirjeen, jossa miespuolinen henkilö pyysi, että Ahola lähettäisi hänelle käytettyjä alushousujansa ”itsetoiminnantehostamiseksi”.

– Vaikka olinkin palvelualtis nuorimies, pistin kalsarini pesukoneeseen, Ahola toteaa.

– Ymmärrän toki, että tähän ammattiin kuuluu se, että joskus ihmiset ovat todella omistautuneita. Se on samaan aikaan imartelevaa ja hämmentävää. Mutta se, kenet he näkevät ja kuulevat, ei kuitenkaan ole sama tyyppi, jonka itse tiedän ja tunnen. Ja se, jonka minä tunnen, ei välttämättä ole ihan noin suuren huomion arvoinen, Ahola sanoo kirjassa.

Ahola muistuttaa kirjassa myös siitä, että julkisuus koskettaa aina myös artistin ympärillä olevia ihmisiä tavalla tai toisella. Ja kaikki julkisuus ei ole myönteistä.

– Yksi viesti tuolla (bändin) vieraskirjassa meni jotenkin niin, että naiseksi X esittäytyvä henkilö kertoi asuvansa siellä ja siellä ja että minä olen hänen lapsensa isä.

– Jälleen kerran mitä ”parhainta” läppää, mutta jopa isäni mainitsi asiasta ja vielä vakavissaan, että olin sitten itselleni lehtolapsen hankkinut. Olihan asiasta mustaa valkoisella ihan vieraskirjassa! Ajatus jostain internetin trollaamisesta oli ainakin tuolloin aivan uutta vanhemmilleni.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?