Kiti Kokkonen julkaisi kuvan, joka sai seuraajat hieraisemaan silmiään – näyttelijää ei ole tunnistaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiti Kokkonen julkaisi kuvan, joka sai seuraajat hieraisemaan silmiään – näyttelijää ei ole tunnistaa

Muun muassa rakastetusta Tanhupallo-hahmostaan tuttu näyttelijä kehui päivityksessään Tanssii tähtien kanssa -ohjelman meikkitaiteilijoita.

Kiti Kokkonen ja Marko Keränen onnistuivat erinomaisesti syksyn ensimmäisessä suorassa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä.

12.9. 14:58

Näyttelijä Kiti Kokkonen on yksi tämän syksyn Tanssii tähtien kanssa -kilpailijoista. Kokkosella on takanaan yksi onnistunut suora lähetys ja tänään sunnuntaina hän pääsee yhdessä parinsa Marko Keräsen kanssa jälleen esittelemään taitojaan tuomareille ja kotikatsomoille.

Sunnuntai-iltojen suoria lähetyksiä edeltävät tunnit kuluvat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tähtioppilailla ja tanssinopettajilla muun muassa meikkituolissa, jossa ammattilaiset ehostavat heidät esiintymiskuntoon. Kokkonen julkaisi sunnuntaina omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kiitteli ohjelman meikki- ja hiustaiteilijoita.

– Täällä on järkyttävän taitavat hius- ja meikkitaiteilijat! Joka viikko uudet tunnelmat, Kokkonen hehkutti päivityksessään.

Kokkosen päivitys on kerännyt runsaasti tykkäyksiä ja kommentteja. Monet näyttelijän seuraajista totesivat, etteivät he edes tunnistaneet näyttelijää tumman silmämeikin takaa.

– En tunnista sua. Kaunis kuva kuitenkin, kommentoi eräs.

– Eihän sua edes tunnista, totesi toinen.

– No en olisi kyllä tunnistanut, komppasi kolmas.

Lue lisää: Kiti Kokkosen seksikäs olemus sai katsojat hullaantumaan – näin näyttelijä kommentoi palautevyöryä: lähetti kiitokset yllättävään osoitteeseen

Hurmaavasta ja etenkin lasten sydämet sulattaneesta Tanhupallo-hahmostaan tunnettu Kokkonen vakuutti paitsi tuomariston, myös katsojat aistikkaalla tanssillaan syksyn ensimmäisessä suorassa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä.

Kokkonen esitti tanssiparinsa Marko Keräsen kanssa rytmikkään cha chan. Tuomaristo palkitsi Kokkosen ja Keräsen suorituksen peräti 23 pisteellä. Myös sosiaalisessa mediassa Kokkosen esitystä kehuttiin valtoimenaan.

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19:30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?