Ruhtinatar Charlene joutui taas sairaalaan – Albert ehti juuri kommentoida haastattelussa pariskunnan erohuhuja

Ruhtinatar Charlene on ollut terveysongelmiensa takia jumissa Etelä-Afrikassa kesän alusta saakka.

Ruhtinas Charlenen on uumoiltu jäävän Etelä-Afrikkaan jopa pysyvästi.

3.9.2021 14:45

Monacon ruhtinatar Charlenen terveydentila on kokenut takapakkia. Hänet kiidätettiin äkillisen hätätilanteen vuoksi keskiviikkoiltana uudelleen sairaalaan Etelä-Afrikassa, tiedottaa Charlenen veljen vaimo Chantell Wittstock saksalaisen Bild-lehden mukaan.

Ruhtinatar pääsi pois torstaina vankkojen turvatoimien saattelemana. Yksityiskohtia hädän luonteesta ei ole kerrottu.

Aiemmin People-lehti kertoi, että ruhtinatar olisi pian palaamassa perheensä luo Monacoon. Ruhtinatar on ollut Etelä-Afrikassa kesäkuun alusta saakka, minkä jälkeen ruhtinaskunnassa on alkanut kiiriä huhuja hallitsijaparin eroaikeista.

Lue lisää: Huhut Monacon ruhtinasparin avioliiton kariutumisesta kiihtyvät – jääkö Charlene lopullisesti Afrikkaan?

Ruhtinas Albert kiisti mediassa pyörineet erohuhut Peoplessa ja sanoo, että ruhtinatar odottaa kotiinpaluutaan innolla. Albertin mukaan Charlenen paluun viivästyminen on johtunut puhtaasti terveydellisistä syistä.

Ruhtinatar matkusti Etelä-Afrikkaan tekemään salametsästyksen vastaista työtä, mutta sairastui matkallaan vakavaan nenän ja nielun alueen infektioon. Häntä on jouduttu operoimaan sen jälkeen useita kertoja eikä hän ole voinut hovin mukaan lentää.

Monacon ruhtinasperhe.

Peoplen haastattelussa Albert totesi, että Charlene alkoi vihdoin saada lääkäreiltä vihreää valoa kotiin palaamisen suhteen.

– Tarkka paluupäivä riippuu siitä, mitä Charlenen lääkärit sanovat, mutta jos tilanne pysyy hyvänä, hän voisi ehkä palata Monacoon jo tässä kuussa.

Ruhtinas Charlenen hyväntekeväisyysmatkan piti alun perin kestää vain kymmenisen päivää. Edellisen kerran pari on edustanut julkisesti yhdessä tammikuussa.

– Hän on todellakin valmis tulemaan kotiin. Hän jopa vitsaili hyppäävänsä salamatkustajaksi rahtilaivaan päästäkseen viimein takaisin Eurooppaan.

Albertin mukaan Charlenen vointi kääntyi parempaan suuntaan sen jälkeen, kun hänelle tehtiin vaativa, neljän tunnin mittainen leikkaus elokuun puolivälissä.

– Hän on ollut hyvällä tuulella.

Ruhtinas Albert lensi vaimonsa luo Etelä-Afrikkaan viime viikolla ja myös parin kuusivuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques olivat matkassa mukana. Matkalta julkaistut väkinäisiksi tulkitut kuvat hellyydenosoituksista olivat kuitenkin omiaan kiihdyttämään huhuja, joiden mukaan Charlene ei aikoisi palata enää kotiin ollenkaan.

– Hän oli tietysti riemuissaan nähdessään meidät ja saadessaan viettää aikaa lastensa kanssa, Albert sanoo.

Lue lisää: Monacon ruhtinatar Charlene tapasi perheensä kuukausien jälkeen – ilkeät huhut kertovat avioliiton olevan pulassa

Ruhtinasparilla on kaksi lasta, kuusivuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques.

Ruhtinatar jakoi iloisesta jälleennäkemisestä kuvia Instagram-profiilissaan.

– Kaipaan aviomiestäni ja lapsiani kovasti. Albert on kallioni, ja ilman hänen rakkauttaan ja tukeaan en olisi selvinnyt tästä kaikesta, Charlene kommentoi tilannettaan paikalliselle uutissivustolle.

Ruhtinatar Charlene on syntyjään eteläafrikkalainen. Hän on lähtöisin Kapkaupungista.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?