Mari Perankoski julkaisi kuvan kesän viimeisestä vilauttelusta laiturilta – erikoinen mökkiperinne jatkunut jo vuosia - Viihde - Ilta-Sanomat

Mari Perankoski julkaisi kuvan kesän viimeisestä vilauttelusta laiturilta – erikoinen mökkiperinne jatkunut jo vuosia

Näyttelijä Mari Perankoski tervehti jälleen ohi lipuvaa laivaa.

Mari Perankosken huumori välittyy myös somessa.

5.9. 19:09

Laiturilta otetut vilauttelukuvat ovat jo muodostuneet näyttelijä Mari Perankosken tavaramerkiksi Instagram-kuvapalvelussa.

Näyttelijä on julkaissut useita kuvia, joissa vilauttelee laiturilla ohi ajaville laivoille.

Niin hän teki taas. Perankoski viihdytti seuraajiaan julkaisemalla kuvan kesän ”viimeisestä vilauttelusta”. Tällä kertaa hän kuitenkin tervehti ohi lipuvaa laivaa vaatteet päällä.

– Hyvästi syväväylä! Monaconranta kiittää. Kiitos rakkaat naapurit, Perankoski saneli kuvatekstissä.

Aihetunnisteeksi hän kirjoitti ”venetsialaiset”.

Päivitys poiki useita riemastuneita kommentteja.

– Voi että kun pääsis joskus mukaan teidän bileisiin, eräs seuraajista tokaisi nauruhymiön kera.

– Olisitte nyt antaneet hyvästeiksi kuskille paljaampaa katsottavaa. Ei tunnista teitä vaatteet päällä, täräytti toinen.

Perankoski kertoi aiemmin IS:lle, mistä vilauttelukuvissa oikein on kysymys. Hänen mukaansa perinne on jatkunut hänen sukunsa naisten kesken jo kauan.

– Olen laittanut näitä kuvia Facebookiin iät kaiket. Silloin kun äitikin oli vielä elossa, niin suvun naiset olivat siellä rivissä laiturilla, kun rahtialus oli siinä matkalla Puolaan, Perankoski kertoi naurahtaen.

Perankoski kuvaili vilautuskuvien olevan vitsi hänen sukunsa naisten ja hänen ystäviensä keskuudessa.

– Jos vaikka ajattelee, että siellä on rahtilaivoja menossa vaikkapa Puolaan saakka ja he ovat siellä laivan sisällä olleet vaikkapa kuukauden ajan. Eihän sieltä varmaan laivasta edes mitään näe, mutta siitä saa hauskan kuvan. Välillä siellä saattaa olla laiturilla rivissä vaikka kuusikin naista samaan aikaan vilauttamassa, Perankoski naurahti ja huomautti:

– Pakko kyllä sanoa, että meillä kyllä joskus saattaa olla uikkaritkin kylpytakin alla, mutta eihän se kuvasta näy.

Toistaiseksi laivojen miehistö ei ollut vilautuksiin reagoinut.

– Olisihan se tietenkin komeaa, jos laiva yhtäkkiä pysähtyisi ja lähtisi lipumaan rantaa kohden, Perankoski heitti syyskuussa 2020.

Lue lisää: Mari Perankoski julkaisee Instagramissa kuvia, joissa vilauttelee laiturilla ohi ajaville laivoille – kertoo nyt, mistä paljastelussa on kyse

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?