Nähdäänkö Chris-puolisoa enää koskaan prinsessa Madeleinen rinnalla? Asiantuntijalta tyly arvio: esiintyminen ristiäisissä saattoi olla viimeinen vuosiin

Ruotsalaisasiantuntijan mukaan Chris O’Neill on tehnyt hidasta ja varmaa poistumista parrasvaloista jo pitkään.

Elokuussa nähtiin harvinainen hetki, kun prinsessa Madeleinen puoliso Chris O’Neill edusti perheensä kanssa pitkästä aikaa Ruotsissa. Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill osallistuivat kolmen lapsensa kanssa prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian nuorimmaisen lapsen prinssi Julianin ristiäisiin.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta yli kahteen vuoteen, kun Chris O’Neill nähtiin Ruotsissa, sillä hänet tunnetaan parrasvaloja ja julkisuutta viimeiseen asti välttelevänä puolisona. Kun perhe palasi kesän jälkeen takaisin Floridaan, heräsi Ruotsissa kysymys siitä, nähdäänkö Chris O’Neilliä enää vuosiin Ruotsin maaperällä.

Julianin ristiäisissä 14. elokuuta otettu kuva saattaa olla viimeinen pitkään aikaan prinsessa Madeleinen perheestä.

Svensk Damtidningin pitkäaikainen kuninkaallistoimittaja Ellen Myrgård esittää asiasta yksiselitteisen arvion: Chris O’Neill on jättänyt parrasvalot pitkäksi aikaa, kenties jopa lopullisesti.

– Nyt kun Madeleine ja Chris palasivat Floridaan, palaamme aikaan, jolloin emme näe häntä. Muutama vuosi sitten Chris osallistui vielä aktiivisesti vaimonsa kanssa erilaisiin tapahtumiin, ja hän näkyi myös prinsessan Instagramissa, Myrgård sanoo lehden haastattelussa.

– Viime aikoina Chris on valinnut pysytellä taka-alalla. Hän on bisnesmies, jolla ei ole kuninkaallista titteliä, eikä siten kuninkaallisia velvollisuuksiakaan. Kuvat ristiäisistä ovat viimeisiä, joita näemme hänestä pitkään aikaan, valitettavasti, Myrgård arvioi.

Perhe nautti ulkoilmakonsertista Sollidenin linnan pihamaalla heinäkuussa 2021.

Ruotsalaislehti huomauttaa, että pysyvästä vetäytymisestä kielisi myös se, ettei O’Neill ole vilahdellut enää edes prinsessan suositulla Instagram-tilillä. Aiemmin O’Neill poseerasi Madeleinen Instagramissa silloin tällöin, mutta viimeisen vuoden aikana hänestä ei ole näkynyt jälkeäkään.

Svensk Damtidningin mukaan O’Neill on poseerannut prinsessan jakamassa kuvassa edellisen kerran pääsiäisenä 2020. O’Neill ei myöskään omista omaa Instagramia.

Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill vuonna 2016.

Perhe vietti Ruotsissa kolme kuukautta tänä kesänä. Edellisestä vierailusta oli ehtinyt kulua yli puolitoista vuotta. Ei ole tietoa, milloin Madeleine perheineen palaa seuraavan kerran Ruotsiin.

Joidenkin tutkimuksien mukaan Madeleinen muutto Yhdysvaltoihin on romahduttanut hänen suosiotaan Ruotsissa. Brittiläissyntyinen Chris O’Neill puolestaan on ehtinyt asua Yhdysvalloissa jo vuosikausia.

Lue lisää: 39 vuotta täyttävän prinsessa Madeleinen suosio romahti Ruotsissa ennen­näkemättömällä tavalla – asian­tuntija laukoi suorat sanat karusta tilanteesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?