Tom Cruisen luksuskatumaasturi varastettiin kesken hittielokuvan kuvausten - Viihde - Ilta-Sanomat

Tom Cruisen luksuskatumaasturi varastettiin kesken hittielokuvan kuvausten

Cruisen kuusinumeroisen summan kustantava BMW X7 löytyi läheisestä kaupungista nopeasti sen katoamisen jälkeen.

Seitsemännen Mission: Impossible -elokuvan kuvaukset ovat herättäneet Britannian Birminghamissa paljon huomiota.

28.8. 1:10

Näyttelijä Tom Cruisen BMW-merkkinen auto varastettiin Britannian Birminghamissa kesken seitsemännen Mission: Impossible -elokuvan kuvausten, kertoo BBC.

Brittilehti The Sun kertoi aiemmin, että Cruisen ajoneuvo varastettiin The Grand Hotel Birminghamin ulkopuolella. Auton sisällä oli lehden väitteiden mukaan tuhansien puntien arvosta matkatavaroita.

Paikallisen poliisin mukaan Cruisen BMW X7 -katumaasturi varastettiin tiistaina, mutta se saatiin lyhyessä ajassa takaisin oikealle omistajalleen. Auto löydettiin läheisestä Smethwickin kaupungista. Tapauksen tutkinta on kesken.

Elokuvan kuvaukset ovat herättäneet paikallisesti paljon huomiota. Cruise on vieraillut kuvausten aikana muun muassa paikallisessa intialaisessa ravintolassa, sekä tavannut paikallista päällystöä. Aikaisemmin Cruise aiheutti hämmennystä laskeuduttuaan helikopterilla paikallisen perheen takapihalle.

Näyttelijä on bongattu vastanäyttelijänsä Hayley Atwellin kanssa muun muassa kuvauspaikkana toimivassa birminghamilaisessa ostoskeskuksessa. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa toukokuussa 2022.

Cruisen ja Atwellin, 39, mahdollisesta seurustelusuhteesta on huhuttu pitkin kesää. Mediatietojen mukaan Cruise ja Atwell lähentyivät elokuvan kuvauksissa ja näyttelijät nähtiin heinäkuussa yhdessä Wimbledonin tennisturnauksen katsomossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?