Monacon ruhtinatar Charlene tapasi perheensä kuukausien jälkeen – ilkeät huhut kertovat avioliiton olevan pulassa

Ruhtinatar aikoo viipyä Etelä-Afrikassa vielä ainakin lokakuun loppuun saakka, sillä hän ei sairastumisensa vuoksi voi edelleenkään lentää.

Ruhtinatar Charlene pääsi viimein näkemään puolisoaan ruhtinas Albertia kuukausien eron jälkeen.

25.8.2021 16:20

Monacon ruhtinatar Charlene saa vihdoin nähdä perheensä, kun ruhtinas Albert ja kuninkaallispariskunnan 6-vuotiaat kaksoset Jacques ja Gabriella matkustivat Etelä-Afrikkaan.

Ruhtinatar jakoi iloisesta jälleennäkemisestä kuvia Instagram-profiilissaan.

– Olen niin innoissani, kun pääsen viimein näkemään perheeni. Gabriella päätti leikkauttaa hiuksensa. Anteeksi Bellani, yritin korjata leikkausta parhaani mukaan, ruhtinatar kirjoittaa Instagram-kuvansa kuvatekstiin.

Daily Mailin mukaan ruhtinasperhe aikoo viettää aikaansa Etelä-Afrikassa Charlenen kanssa, mutta hovin tiedotteiden mukaan ei ole selvää, kuinka kauan Albert ja lapset aikovat tarkalleen viipyä maassa.

Prinsessa Charlene kertoi eteläafrikkalaisen radiokanavan 702:n juontajalle Mandy Wienerille aikaisemmin, että vaikka hän ei voi nopeuttaa paranemistaan, hän toivoo, että voisi lähteä Etelä-Afrikasta kotiinsa lokakuun lopussa. Silloin toinen hänelle tehtävistä lääketieteellistä toimenpiteistä on ohi.

– Alun perin minun oli tarkoitus olla täällä vain kymmenen tai kaksitoista päivää. Valitettavasti lääkärit huomasivat, että minulla oli vakava poskiontelontulehdus ja myös ongelmia korvieni tasaamisessa.

Ruhtinatar matkusti ennen kesää Etelä-Afrikkaan tekemään salametsästyksen vastaista työtä. Hän on osallistunut muun muassa sarvikuonojen suojeluun.

Charlene sairastui matkallaan vakavaan nenän ja nielun alueen infektioon. Prinsessaa on sairauden vuoksi pitänyt operoida useaan otteeseen, eikä hän ole ollut matkustuskykyinen.

Toukokuun alussa Charlenelle tehtiin poskiontelon kohotus ja luunsiirto hammasimplantteja valmisteltaessa, mutta pian leikkauksen jälkeen hänellä ilmeni komplikaatioita. Hän alkoi muun muassa tuntea voimakasta kipua korvissaan.

Charlene joutuu olemaan Etelä-Afrikassa siis ainakin lokakuun loppuun saakka.

Charlene kertoi myös aiemmin South African News Channel24 -uutissivustolle, että viime kuukaudet ovat olleet hänelle koettelevia aikoja.

– Kaipaan aviomiestäni ja lapsiani kovasti. Albert on kallioni, ja ilman hänen rakkauttaan ja tukeaan en olisi selvinnyt tästä kaikesta, Charlene kommentoi tuolloin.

Charlene kertoi myös aiemmin People-lehdelle olevansa surullinen siitä, ettei voinut viettää 10-vuotishääpäiväänsä heinäkuussa Monacossa.

Lue lisää: Monacon ruhtinatar Charlene joutui isoon leikkaukseen – ruhtinas kertoo puolisonsa voinnista

Lue lisää: Monacon ruhtinatar Charlenen ero lapsista jatkuu – paljasti, miksei pääse kotiin vielä viikkoihin

– Päivittäiset keskusteluni Albertin ja lasteni kanssa piristävät minua, mutta kaipaan heidän läsnäoloaan paljon. En jaksa odottaa, että voimme olla taas yhdessä, prinsessa Charlene kertoi Peoplelle.

Alun perin Kapkaupungista kotoisin oleva ruhtinatar Charlene ei ole ollut Monacossa kuukausiin. Virallisesti hän on esiintynyt julkisuudessa Monacossa viimeksi tammikuussa, jolloin hän osallistui ruhtinas Albertin kanssa Sainte Devote -seremoniaan Monte Carlossa.

Monacon ruhtinasparin avioliiton onkin Daily Mailin, Expressin, The South African -sivuston sekä ranskalaismedioiden mukaan huhuttu olevan kriisissä.

Ruhtinatar Charlenen jumittumista kuukausiksi Etelä-Afrikkaan vaikean poskiontelotulehduksen vuoksi on myös epäilty tekosyyksi olla poissa Monacosta, ja Daily Mailin mukaan ruhtinatar on myös etsinyt Etelä-Afrikasta pidempiaikaista kotia.

Lue lisää: Monacon Albert haastettu taas isyyskäräjille ja DNA-testiin – ruhtinas seurusteli Charlenen kanssa, kun lapsi syntyi

Suhdetta ovat pitkin matkaa koetelleet ruhtinas Albertin isyyskanteet. Virallisesti hänellä on kaksi avioliiton ulkopuolista lasta, mutta viime vuonna nostetun kanteen mukaan lapsia voisi olla enemmänkin.

Vuonna 2005 Albert tunnusti julkisesti pari vuotta aiemmin syntyneen Alexandre-nimisen pojan, jonka äiti on Albertin lennolta iskemä togolainen Air Francen ex-lentoemäntä. Seuraavana vuonna hän tunnusti isyytensä jo vuonna 1992 syntyneelle tyttölapselle Jazmin Gracelle, jonka äiti taas on Rivieran-lomalla tavattu amerikkalainen kiinteistönvälittäjä. Charlenen ja Albertin kaksoset syntyivät puolestaan joulukuussa 2014.

Ruhtinatar Charlene on virallisesti esiintynyt puolisonsa ruhtinas Albertin kanssa julksuudessa viimeksi tammikuussa Monte Carlossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?