Perheenäidin ”surrealistinen” päivä: Tom Cruise ilmestyi helikopterilla brittiperheen takapihalle - Viihde - Ilta-Sanomat

Perheenäidin ”surrealistinen” päivä: Tom Cruise ilmestyi helikopterilla brittiperheen takapihalle

Ison-Britannian keskiosissa pikkukylässä asuva Alison Webb sai kuulla tiistaina, että tuntematon VIP-henkilö tarvitsi heidän takapihan peltoaan laskeutumiseen.

Näyttelijä Tom Cruise yllätti brittiperheen ilmestymällä heidän takapihalleen tiistaina.

25.8. 3:29

Brittiperhe koki jymy-yllätyksen tiistaina, kun elokuvatähti Tom Cruisen helikopteri laskeutui heidän takapihalleen, kertoo BBC.

Maan keskiosissa Länsi-Midlandsin alueella Bagintonin kylässä asuva Alison Webb sai kuulla tiistaina, että tuntematon VIP-henkilö tarvitsi heidän takapihan peltoaan laskeutumiseen, sillä läheinen Coventryn lentokenttä oli suljettu.

Webb kertoo BBC:lle, että perheelle kerrottiin ainoastaan, että VIP-henkilö oli myöhässä aikataulustaan ja tämän helikopteri laskeutuisi heidän takapihalleen.

Noustuaan helikopterista 59-vuotias Cruise poseerasi valokuvissa ja jutteli perheen lasten kanssa. Näyttelijä kiitti vanhempia ja tervehti heitä kyynärpäätervehdyksellä.

– Hän vain saapui paikalle, astui ulos ja vau-efekti iski meihin, Webb ihailee.

Paikallinen elokuvayhtiö jakoi BBC:n uutisen supertähden pikavisiitistä Twitterissä.

Ennen poistumistaan Cruise tarjosi perheen lapsille kyydin helikopterillaan. Webb kuvaili päivää ”uskomattomaksi” ja ”surrealistiseksi” eikä ollut uskoa, mitä päivän aikana oli tapahtunut.

Muun muassa Mission: Impossible -elokuvista tuttu Cruise on parhaillaan kuvaamassa huippusuositun elokuvasarjan seitsemättä osaa Isossa-Britanniassa.

Näyttelijä on bongattu vastanäyttelijänsä Hayley Atwellin kanssa muun muassa birminghamilaisessa ostoskeskuksessa. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa toukokuussa 2022.

Cruisen ja Atwellin, 39, mahdollisesta seurustelusuhteesta on huhuttu pitkin kesää. Mediatietojen mukaan Cruise ja Atwell lähentyivät elokuvan kuvauksissa ja näyttelijät nähtiin heinäkuussa yhdessä Wimbledonin tennisturnauksen katsomossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?