BB:sta tutut Helmeri Pirinen ja Anu Puumalainen ostivat yhteisen kodin - Viihde - Ilta-Sanomat

BB-talossa rakastuneet Helmeri ja Anu ostivat yhteisen kodin – muutto edessä kuukauden sisällä

Helmeri Pirinen ja Anu Puumalainen asuvat nykyisin samassa osoitteessa.

Helmeri Pirinen ja Anu Puumalainen ovat ostaneet yhteisen kodin.

11.8.2021 20:38

Pian tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Helmeri Pirinen ja Anu Puumalainen astuivat Big Brother -taloon. Siellä he tutustuivat toisiinsa ja päätyivät heti ensimmäisenä iltana nukkumaan vierekkäisiin sänkyihin. Viikkojen aikana kaksikko tutustui toisiinsa, ja vähitellen heidän välinen ystävyytensä syveni rakkaudeksi.

Vaikka pariskunnan yhteinen tie ei ole ollut mutkaton, he ovat tällä hetkellä onnellisesti yhdessä. Pitkään etäsuhteessa elänyt pariskunta muutti viime keväänä saman katon alle. Helsingissä asunut Pirinen myi tuolloin oman asuntonsa ja suuntasi asumaan Puumalaisen kotiin Hyvinkäälle.

Nyt kaksikko on ostanut Hyvinkäältä yhteisen rivitaloasunnon, johon he muuttavat yhdessä Puumalaisen kahden kouluikäisen pojan kanssa.

– Muutto on edessä kuukauden sisällä. Elämä näyttää tällä hetkellä oikein hyvältä, Pirinen paljastaa IS:lle.

Helmeri Pirinen ja Anu Puumalainen tutustuivat Big Brother -ohjelman kuvauksissa syksyllä 2019.

Pariskunta elää parhaillaan kiireistä uusperhearkea. Pirinen työllistää itsensä yrittäjänä ja ammattiscoottaajana eli temppupotkulautailijana, kun taas Puumalainen saa elantonsa asuntokauppiaan työstä.

– Nuorimmainen poika aloitti nyt eskarin ja vanhempi lähti kolmannelle luokalle, Pirinen kertoo.

Keväällä parin suhde oli uudenlaisen koetuksen edessä, kun Pirinen suuntasi kuudeksi viikoksi Karibialle. Siellä hän osallistui Selviytyjät Suomi -sarjan uuden kauden kuvauksiin. Ohjelma pyörähtää käyntiin Nelosella elokuun lopussa.

– Uskalsin lähteä matkaan turvallisin mielin, sillä kotona vakuutettiin kaiken sujuvan hyvin. Siellä sanottiin, että kilpailu on vain pieni hetki elämästä, joten siitä pitää ottaa kaikki ilo irti.

Helmeri Pirinen nähdään Selviytyjät Suomi -ohjelman tuoreella kaudella.

Kun Piristä pyydettiin lähtemään mukaan Selviytyjiin, hänen ei tarvinnut miettiä asiaa kahta kertaa. Hän oli lapsesta asti seurannut sarjan amerikkalaisversiota, minkä vuoksi hän tunsi formaatin hyvin jo etukäteen.

– Tiesin, että juonitteleminen ja selkään puukottaminen tulisi olemaan hankalaa, sillä en harrasta sellaista tavallisessa elämässä.

Pirinen sai ennen Karibialle lähtöään kullanarvoisia neuvoja viime kauden voittaneelta Kristian Heiskarilta, johon hän tutustui niin ikään Big Brother -talossa syksyllä 2019. Tuonkin kilvan Heiskari voitti, ja Pirinen sijoittui ohjelmassa kolmanneksi.

– Kristian toimi mentorinani ja muistutti, että Selviytyjissä kaikki on pelkkää peliä. Hän vakuutti, että kilpailun jälkeen kaikki juonittelut unohdetaan ja osallistujat ovat ystäviä keskenään, Pirinen paljastaa.

Pirinen lähti hakemaan Selviytyjistä uusia kokemuksia, ja niitä hän myös sai. Hän osasi varautua kilpailun fyysisyyteen jo etukäteen, mutta mittelön henkinen raskaus yllätti hänet täysin.

– Väsyneenä ja nälkäisenä koti-ikävä iski todella kovaa. Sitä en osannut odottaa.

Kun kotiinpääsyn hetki vihdoin koitti, koko perhe oli saapunut Piristä vastaan Helsinki-Vantaan lentokentälle.

– Se jälleennäkeminen oli aika herkkä hetki. Olihan se ihanaa palata takaisin Suomeen ja päästä takaisin kaikkien rakkaiden ihmisten luokse, Pirinen muistelee hymyillen.

IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Lue lisää: Seksistä pidättäytyminen oli BB-talossa rakastuneille Anulle ja Helmerille todellinen koetinkivi: ”Siinä oli niin paljon pelissä”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?