Jethro Rostedt teki klassisen virheen puutarhassaan: "Meinasi taju lähteä" - Viihde - Ilta-Sanomat

Jethro Rostedt teki klassisen virheen puutarhassaan: "Meinasi taju lähteä"

Totuus omenapuusta paljastui kiinteistövälittäjälle vasta kymmenen vuoden jälkeen.

Jethro Rostedt esitteli puutarhaansa Instagramissa.

4.8. 16:05

Tv-persoona ja kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt kertoo Instagramissa tehneensä kömmähdyksen puutarhassaan.

Rostedt tunnustaa kasvattaneensa vahingossa koristeomenapuun, kun hänen tarkoituksenaan oli kasvattaa syötäväksi tarkoitettuja omenoita.

– Seuraa varoittava esimerkki niin sanotusta turhasta kasvattamisesta. Olkaa tarkkoina taimitarhoissa! Miltähän naapurin ompun maistuvat? Rostedt sanelee Instagram-päivityksessään.

Kiinteistövälittäjä on julkaissut koomisen videon, jossa hän esittelee puutarhansa omenapuuta ja kertoo pettymyksestään.

– Olen täällä ainoan omenapuuni vieressä. Kymmenisen vuotta sitten, kun tämän talon rakennutin, ostin taimen ajatellen, että ihanaa sitten joskus nauttia omenahillosta tai miksei vaikka omenaviinistä, Rostedt pohjustaa videolla.

Rostedt kertoo unohtaneensa omenapuun olemassaolon, mutta nyt hän päätti vuosien jälkeen testata hedelmien laadun. Totuus omenapuusta paljastui kiinteistövälittäjälle ensimmäisen puraisun jälkeen.

– Perkele sentään, tämähän on koristeomenapuu! hän surkuttelee.

– Mä nimittäin Googletin sen heti sen jälkeen, kun olin puraissut yhtä omenaa. Oli sen verran kirpsakkaa, että meinasi taju lähteä!

Rostedt muistuttaa seuraajiaan tarkastamaan ennen istutusta, onko kyseessä koristeomenapuu. Koristeomenapuiden hedelmät ovat niin kirpeitä, ettei niitä syödä sellaisenaan.

Päivitykseen on ilmestynyt nauruhymiöitä kiinteistövälittäjän seuraajilta.

– Tekevälle sattuu! eräs tsemppaa.

– Kiitos, kun sai taas nauraa, toinen kirjoittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?