Tästä syystä Vappu Pimiän Teemu-puolisoa ei nähdä TTK-katsomossa – "mysteerimiehelle" oli sattua kiusallinen moka suorassa lähetyksessä - Viihde - Ilta-Sanomat

Tästä syystä Vappu Pimiän Teemu-puolisoa ei nähdä TTK-katsomossa – "mysteerimiehelle" oli sattua kiusallinen moka suorassa lähetyksessä

Vappu Pimiä kertoo hauskan muiston TTK-ohjelman kulisseista.

Vappu Pimiä nähdään tuttuun tapaan TTK:n juontajana.

4.8. 7:30

Juontajakonkari Vappu Pimiä nähdään syksyllä jo kymmenettä kertaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana. Myös juontopari Mikko Leppilampi isännöi parkettilattiaa kymmenettä kertaa.

– On mahtavaa, että olemme saaneet tehdä tätä Mikon kanssa niin pitkään. Meillä on niin hyvä meininki keskenään. Ikään kuin sellainen platoninen avioliitto. Väitän, että olemme aika paljon parempia juontajia yhdessä kuin ensimmäisillä kausilla, Vappu Pimiä toteaa.

– Olemme oppineet tuntemaan toisemme, jolloin yhdessä tekemisestä on tullut saumatonta ja sujuvaa.

Ohjelman yleisössä nähtiin viime syksynä useaan kertaan Mikko Leppilammen kumppani Beata Papp. Vappu Pimiän Teemu-puolisoa sen sijaan ei ole kannustusjoukoissa näkynyt – paitsi yhden kerran. Tuolloin "mysteerimieheksi” kutsutulla Teemulla oli sattua kömmähdys suorassa tv-lähetyksessä.

– Hän oli silloin mennyt mainoskatkolla Jukka Hildénin kanssa jonnekin juoruilemaan. Hetken päästä studio-ohjaaja alkoi laskea viimeisiä sekunteja suoran lähetyksen käynnistymiseen ja katsoin silmät pyöreinä, että siellä se Teemu juoksee lattian poikki.

– Sen jälkeen häntä ei ole yleisössä näkynyt, Pimiä naurahtaa.

Elokuun lopussa alkaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 14. kausi. Suosio ei vaikuta hiipuvan, sillä viime tuotantokaudella jaksot keräsivät jälleen miljoonayleisöt. Vappu Pimiä hämmästelee itsekin, miten suosio on kestänyt vuodesta toiseen.

– Luulen, että salaisuus on ohjelman laadukkuus ja se, että ihmiset kaipaavat arkeensa glamouria. Ohjelman idea on tarpeeksi yksinkertainen, mutta myös yllätyksellinen, juontaja pohtii.

Pimiä korostaa tähtiosallistujien merkitystä. Usein kisaajien joukossa on yllättäviä osallistujia, jotka ovat toistuvasti kieltäytyneet tv-ohjelmista.

– TTK:ssa ei aliteta rimaa, vaan tavoitellaan tunnettuja ihmisiä, jotka eivät ole lähteneet ihan joka ohjelmaan. Se kertoo myös osallistujien luottamuksesta formaattia kohtaan, Pimiä alleviivaa.

Juontajat esittelivät uuden kauden kilpailijat maanantaina Hotel Kämpin Peilisalissa.

Viime vuonna korona kuritti rajusti TTK-ohjelmaa. Semifinaalilähetys jouduttiin perumaan työryhmässä ilmenneen koronatartunnan takia, bändi jouduttiin korvaamaan toisella tartunnan takia, ja kilpailija Niklas Hagman joutui jättämään kisan kesken sairastuttuaan koronaan.

Pimiän mukaan tuotannossa noudatetaan tiukkoja varotoimenpiteitä.

– Tilanne elää jatkuvasti, mutta noudatamme ohjeita tiukasti. Meillä on todella vähän kontakteja toistemme kanssa, elämme omissa kuplissamme. Jos tuotanto jouduttaisiin keskeyttämään, olisi se hurjaa kaikille osapuolille. Sen takia me kaikki haluamme noudattaa ohjeita tarkasti.

– Toivon sydämeni pohjasta, että saisimme edes pienen liveyleisön. Se merkitsisi erityisesti osallistujille paljon, hän painottaa.

Lue lisää: Kun Krista Siegfrids kutsuttiin TTK-kisaan, Rutger-puoliso heitti paljonpuhuvan kommentin – laulaja toi miehensä ja pienen vauvansa Suomeen

Lue lisää: Tanssii tähtien kanssa -kisassa ennennäkemätön muutos – mukana naispari!

Tanssii tähtien kanssa alkaa sunnuntaina 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus).

Tanssikupla alkaa mtv-palvelussa maanantaina 30.8. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?