Tältä näyttää toimintatähti Steven Seagalin tytär – 28-vuotias Arissa luo uraa plusmallina ja showpainijana - Viihde - Ilta-Sanomat

Tältä näyttää toimintatähti Steven Seagalin tytär – 28-vuotias Arissa luo uraa plusmallina ja showpainijana

Arissa LeBrock vietti lapsuutensa kaukana Hollywoodista.

Toimintatähden ja huippumallin tytär Arissa LeBrock vietti lapsuutensa kaukana parrasvaloista.

4.8. 17:54

Takavuosien elokuvatähti Steven Seagal muistetaan toimintaelokuvistaan ja myrskyisästä rakkauselämästään. Erityisen paljon otsikoissa seurattiin aikanaan Seagalin, 69, ja huippumalli Kelly LeBrockin, 61, avioliiton käänteitä. Liitto päättyi skandaalinkäryisesti vuonna 1996, kun Seagal narahti salasuhteesta. Parin avioliitosta syntyi kolme lasta, Annaliza, Dominic ja Arissa, joista kuopus Arissa on seurannut vanhempiensa jalanjäljissä viihdemaailmaan.

Arissa LeBrock on kertonut olevansa hyvin läheinen äitinsä Kelly LeBrockin kanssa. Isästään Arissa on puhunut julkisuudessa hyvin harvoin.

Toimintatähden ja huippumallin tytär Arissa LeBrock vietti lapsuutensa kaukana parrasvaloista, mutta nousi otsikoihin 16-vuotiaana, kun hän solmi sopimuksen mallitoimiston kanssa. Hän ponnahti julkisuuteen kuitenkin toden teolla vuonna 2017, kun hän tähditti äitinsä kanssa omaa tosi-tv-sarjaansa.

– Isän mielestä tosi-tv-ohjelma oli virhe, Arissa on paljastanut haastatteluissa.

Isän ja tyttären välit eivät ole aina olleet kovinkaan läheiset, sillä Kelly LeBrock on kertonut kasvattaneensa lapsensa käytännössä yksin avioeron jälkeen.

– Minun ja Stevenin avioero oli hyvin ruma. Eron yksityiskohtia puitiin iltauutisissa. En halunnut lasten näkevän uutisia, joten luovuin televisiosta. Muutimme pois Los Angelesista, jotta he voisivat kasvaa aikuiseksi oikeiden ihmisten kanssa. Olen elänyt erämaassa ilman tv:tä 24 vuotta, Hollywoodille selkänsä kääntänyt LeBrock on todennut.

Steven Seagal ja Kelly LeBrock kuvattuna elokuvassa Vaikeasti tapettava (1990). Pari erosi vuonna 1996, kun paljastui, että Seagalilla oli salasuhde perheen lastenhoitajan kanssa.

Arissa on pysynyt vaitonaisena hänen ja Steven-isän väleistä ja todennut haastatteluissa haluavansa tulla tunnetuksi omista ansioistaan, eikä Steven Seagalin tyttärenä.

Brasilialaista jujutsua harrastava Arissa, 28, onkin luonut menestyksekästä uraa plusmallina ja haaveilee urasta showpainin parissa. Vuonna 2020 hän paljasti Instagramissaan, että hänet on pyydetty showpainiliitto WWE:n kokelaaksi.

Hän on kampanjoinut Instagramissa kehopositiivisuuden puolesta ja korostanut, että kaiken kokoiset ja näköiset kehot ovat kauniita.

Arissa julkaisi kesäkuussa otoksia hiljattain järjestetystä kuvauksesta ja kertoi kamppailustaan painonsa kanssa.

– Olen taistellut painoni kanssa koko elämäni. Viime kesänä minulla oli näkyvät vatsalihakset. Tänään minulla on vähän vatsaa ja takapuoleni ja reiteni ovat suuremmat kuin koskaan. Kun sain nämä kuvat kuvauksista, niin muistan ajatelleeni, että olenpas lihonut. Sitten muistutin itseäni, että olen silti kaunis. Painolla ei ole mitään merkitystä. Tärkeintä on olla kiltti itselleen, hyväksyä itsensä ja rakastaa itseään, Arissa kirjoitti Instagramissaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?