Suosikki­juontaja Ville ”Viki” Eerikkilästä tuli isä – julkaisi suloisen yhteis­kuvan esikois­tyttären kanssa

Radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä ja hänen puolisonsa Kiia Kuparinen ovat nyt vanhempia.

Radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilästä on tullut isä.

1.8.2021 16:13

Radiokanava YleX:n juontajana tunnetuksi tullut Ville ”Viki” Eerikkilä, 36, on saanut perheenlisäystä. Mies kertoi ilouutisen omalla Instagram-tilillään, johon hän lisäsi herttaisen yhteiskuvan vastasyntyneen pienokaisen kanssa.

– Sanoinkuvaamaton tunne, kun hän on nyt täällä meiän kanssa, tuore isä kirjoittaa julkaisun kuvatekstissä.

Myös Eerikkilän puoliso Kiia Kuparinen on lisännyt Instagramiin otoksen suloisesta nyytistä. Kuvateksti paljastaa, että pariskunnan esikoislapsi on tyttö.

– Tämä prinsessa liittyi perheeseemme ja teki meistä äidin ja isän. Tervetuloa pikkuinen! Ps. Kiitos Husin naistenklinikka hyvästä kokemuksesta. Meistä kaikista pidettiin todella hyvää huolta, Kuparinen kirjoittaa.

Eerikkilä ilmoitti tulevasta perheenlisäyksestä niin ikään Instagramissa maaliskuun lopussa. Tuolloin hän kertoi unelmoineensa jo pitkään siitä, että hänestä tulisi jonain päivänä isä.

– Elämäni isoin haave toteutuu tulevana kesänä ja meikästä tulee isä, mies kirjoitti maaliskuussa.

Lue lisää: YleX:n suosikkijuontaja kertoi ilouutisen – saa lapsen ensi kesänä

Viki ja Köpi juontavat yhdessä YleX:n aamulähetystä.

Eerikkilä ja Kuparinen ovat olleet julkisuudessa vaitonaisia suhteestaan, mutta he ovat olleet naimisissa viimeiset kaksi vuotta. Kaksikon häitä juhlittiin elokuussa 2019, jolloin he jakoivat Instagramissa hempeitä yhteiskuvia hääjuhlastaan.

Vikinä tunnettu Eerikkilä aloitti työskentelyn Ylen radiojuontajana jo vuonna 2012. Vuosien varrella mies on tehnyt juontotöitä Ylen lisäksi myös NRJ:llä. Vuodesta 2017 Eerikkilä on juontanut YleX:n aamulähetystä yhdessä Juuso ”Köpi” Kallion kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?